Γίνεται να πας στο Bansko δωρεάν; Κι όμως γίνεται!

Newsroom
Γίνεται να πας στο Bansko δωρεάν; Κι όμως γίνεται!
To 18-24 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή εντελώς δωρεάν σε όποιον αλλάξει τον πάροχο του ρεύματος ή του φυσικού αερίου (ή και των δύο) και μπει στο δίκτυο της nrg.

Η όρεξη για ταξίδια μεγαλύτερη από ποτέ! Η ανάγκη για οικονομία σε ρεύμα κι αέριο, επίσης!

Ε και κάποιοι τα συνδύασαν! Ειδικά στη Β. Ελλάδα όπου οι κλιματολογικές συνθήκες δεν ευνοούν τη χαμηλή κατανάλωση, η συνεργασία μεταξύ του 18-24 και της nrg, ήρθε για να κάνει… χαμό!

Από τη μια η θέληση να ταξιδέψουν τον κόσμο ακόμη και τζάμπα κι από την άλλη η αύξηση του πελατολογίου έφεραν στο ίδιο τραπέζι το 18-24 Travel και την nrg, και το αποτέλεσμα είναι απλό!

Κλείνεις το ταξίδι σου για τον Δεκέμβρη στο Bansko, και ΔΕΝ πληρώνεις! Πληρώνει η nrg! Εσύ απλά ζητάς από το 18-24, να πληρώσει η nrg για εσένα, σε κάνει συνδρομητή σε ρεύμα, αέριο ή και τα δύο, και το Bansko ..κερασμένο!

Κι έτσι και τζάμπα εκδρομή πας και φθηνότερο ρεύμα κι αέριο έχεις!

To 18-24, λοιπόν, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή εντελώς δωρεάν σε όποιον αλλάξει τον πάροχο του ρεύματος ή του φυσικού αερίου (ή και των δύο) και μπει στο δίκτυο της nrg.

Η διαδικασία είναι απλή:

-Κάνεις την κράτησή σου σε ένα από τα επιλεγμένα πακέτα για Bansko.
-Δεν πληρώνεις. Πηγαίνεις στο πεδίο "αιτήματα" και επιλέγεις το "Πληρώνει η nrg".
-Μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ένας εκπρόσωπος της nrg θα επικοινωνήσει μαζί σου, για τη διαδικασία αλλαγής παρόχου και μετάβασης στην nrg.
-Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, αφαιρείται το ποσό από το άτομο που έγινε πελάτης της nrg.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ https://www.18-24.gr/el/pages/nrg-bansko-2021

 

Τελευταία Νέα