Γίνεται να πας στο Bansko δωρεάν; Κι όμως γίνεται!

Newsroom
Γίνεται να πας στο Bansko δωρεάν; Κι όμως γίνεται!
To 18-24 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή εντελώς δωρεάν σε όποιον αλλάξει τον πάροχο του ρεύματος ή του φυσικού αερίου (ή και των δύο) και μπει στο δίκτυο της nrg.

Η όρεξη για ταξίδια μεγαλύτερη από ποτέ! Η ανάγκη για οικονομία σε ρεύμα κι αέριο, επίσης!

Ε και κάποιοι τα συνδύασαν! Ειδικά στη Β. Ελλάδα όπου οι κλιματολογικές συνθήκες δεν ευνοούν τη χαμηλή κατανάλωση, η συνεργασία μεταξύ του 18-24 και της nrg, ήρθε για να κάνει… χαμό!

Από τη μια η θέληση να ταξιδέψουν τον κόσμο ακόμη και τζάμπα κι από την άλλη η αύξηση του πελατολογίου έφεραν στο ίδιο τραπέζι το 18-24 Travel και την nrg, και το αποτέλεσμα είναι απλό!

Κλείνεις το ταξίδι σου για τον Δεκέμβρη στο Bansko, και ΔΕΝ πληρώνεις! Πληρώνει η nrg! Εσύ απλά ζητάς από το 18-24, να πληρώσει η nrg για εσένα, σε κάνει συνδρομητή σε ρεύμα, αέριο ή και τα δύο, και το Bansko ..κερασμένο!

Κι έτσι και τζάμπα εκδρομή πας και φθηνότερο ρεύμα κι αέριο έχεις!

To 18-24, λοιπόν, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή εντελώς δωρεάν σε όποιον αλλάξει τον πάροχο του ρεύματος ή του φυσικού αερίου (ή και των δύο) και μπει στο δίκτυο της nrg.

Η διαδικασία είναι απλή:

-Κάνεις την κράτησή σου σε ένα από τα επιλεγμένα πακέτα για Bansko.
-Δεν πληρώνεις. Πηγαίνεις στο πεδίο "αιτήματα" και επιλέγεις το "Πληρώνει η nrg".
-Μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ένας εκπρόσωπος της nrg θα επικοινωνήσει μαζί σου, για τη διαδικασία αλλαγής παρόχου και μετάβασης στην nrg.
-Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, αφαιρείται το ποσό από το άτομο που έγινε πελάτης της nrg.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ https://www.18-24.gr/el/pages/nrg-bansko-2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα