Η Novibet στην εκκίνηση του φετινού Oceanman Novibet Greece ως Gold Sponsor

Η Novibet στην εκκίνηση του φετινού Oceanman Novibet Greece ως Gold Sponsor
H Novibet έχει σταθερό προσανατολισμό στην υποστήριξη κορυφαίων αθλητικών γεγονότων κάθε είδους σε όλη τη χώρα.

H Novibet, δίνει ραντεβού στην εκκίνηση του φετινού Oceanman Novibet Greece, της αναγνωρισμένης διεθνούς διοργάνωσης αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης (Open Water) που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιουνίου στο Οίτυλο της Μάνης, υπό αυστηρό σχεδιασμό για την υγεία και την ασφάλεια αθλητών και θεατών, με τη βοήθεια του Συλλόγου Αθλητικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Μάνης και την καθοδήγηση από τον παγκόσμιο θεσμό του Oceanman.

Η διεθνής διοργάνωση Oceanman έχει αναδείξει τη Μάνη σε δημοφιλές τουριστικό και αθλητικό προορισμό και πρόκειται να προσελκύσει για τέταρτη χρονιά στη χώρα μας χιλιάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες που θα αγωνιστούν στα καταγάλανα νερά της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και αναγνωρισμένοι κολυμβητές με εντυπωσιακά ρεκόρ, μπορούν να διαγωνιστούν σε τρεις διαφορετικές κολυμβητικές διαδρομές των 2, 5 και 10 χιλιομέτρων, με τους κορυφαίους κάθε κατηγορίας να κερδίζουν το διαβατήριο της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Oceanman, που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο τον Δεκέμβριο του 2021.

Το Oceanman Novibet Greece υλοποιείται δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων και γι' αυτό συμμορφώνεται και λειτουργεί με βάση τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και πληροί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ραντεβού στην εκκίνηση του Oceanman Novibet Greece 2021. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED