Μενού
Ο Chris ASMR
Στιγμιότυπο από βίντεο του Chris ASMR | TikTok - @ChrisASMR
  • Α-
  • Α+

Ο Chris ASMR, μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ελληνικού διαδικτύου και του TikTok, ο οποίος έγινε γνωστός στην πλατφόρμα από τις μεγάλες ποσότητες φαγητού που καταναλώνει, ανακοίνωσε πως νοσεί με λοίμωξη αναπνευστικού.

Με σημείωση του στο YouTube, ο Έλληνας TikToker από την Καβάλα έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με σχετική φωτογραφία, πως νοσεί με λοίμωξη του αναπνευστικού και αναμένεται να «βγάλει» βίντεο τις επόμενες ημέρες.

Στα σχόλια, εκατοντάδες ακόλουθοι και μη, ευχήθηκαν περαστικά στον Chris ASMR: «Εύχομαι περαστικά σύντομα, περαστικά Χρήστο, καλή ανάρρωση, περαστικά Χρήστο, είμαστε δίπλα σου».

Chris ASMR: Η ζωή πριν το YouTube και η νέα καριέρα

Ο Chris ASMR είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χρήστες του ελληνικού διαδικτύου με τα βίντεό του για το φαγητό να έχουν χιλιάδες θεάσεις και να βιοπορίζεται πια από το επάγγελμα αυτό.

Ο Χρήστος Προβιστάλης, όπως είναι το πραγματικό του Chris ASMR, μίλησε στο proininews.gr για τη ζωή του πριν γίνει γνωστός, την αγάπη του για το φαγητό και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τα κιλά του.

Η ζωή πριν το YouTube

Όπως είπε, πριν τη διαδικτυακή καριέρα ήταν νοσηλευτής και είχε εργαστεί στη Γερμανία και την Αγγλία. Επέστρεψε στην Ελλάδα την περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού και του γεννήθηκε η ιδέα να ανοίξει το δικό του κανάλι στο YouTube και να το αφιερώσει σε ένα θέμα που αγαπά, το φαγητό. 

«Σπούδασα νοσηλευτής, εργάστηκα στη Γερμανία και στην Αγγλία. Επέστρεψα στην Ελλάδα (και) λόγω της πανδημίας, περίμενα να κοπάσει όλο αυτό για να ξαναβρώ δουλειά στο εξωτερικό. Έβλεπα πως διάφοροι ανέπτυξαν κανάλια και πλατφόρμες στο YouTube και σκέφτηκα να κάνω το ίδιο, αφού την περίοδο της πανδημίας δεν είχα δουλειά. Οπότε είπα να ξεκινήσω και να δω στην πορεία αν θα το διατηρήσω. Μου άρεσε πάρα πολύ, μου άρεσε που στην αρχή έκανα τα βίντεο μου, γνώρισα κόσμο μέσω του διαδικτύου και των μηνυμάτων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA