Μενού
Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά
Θεοφανία Παπαθωμά | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Η Θεοφανία Παπαθωμά αμφισβητεί την ύπαρξη αφρικανικής σκόνης και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για χημικά, με τα οποία «προσπαθούν κάθε μέρα να μας σκοτώσουν», με την άποψή της να ταυτίζεται με εκείνη του πρώην συζύγου της, Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- έγραψε «είναι φοβερό άνθρωποι να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε».

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με τον ουρανό πάνω από την Ακρόπολη και ισχυρίζεται πως πρόκειται για χημικά και όχι για αφρικανική σκόνη.

«Ωραίο ΕΦΕ! Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν; ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικου περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν...» γράφει σε ανάρτησή της η ηθοποιός.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Θεοφανία Παπαθωμά άλλαξε τη λεζάντα στην ανάρτησή της, στην οποία αρχικά ανέφερε: «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό» ανέφερε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA