10 πράγματα που μπορείς να κάνεις λαμπίκο με ένα πλυστικό 

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις λαμπίκο με ένα πλυστικό 
Το εργαλείο που θα σου λύσει τα χέρια. 

Ας ξεκινήσουμε με μια γενική παραδοχή: Κανείς δεν απολαμβάνει την καθαριότητα και τις δουλειές του σπιτιού. Πρόκειται για μια πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν η σκόνη και η γύρη κάνουν την εμφάνισή τους. Από το αυτοκίνητο και το ποδήλατο μέχρι το μπαλκόνι ή τον κήπο, τα πάντα χρειάζονται ασταμάτητα καθάρισμα και εσύ χρειάζεσαι επειγόντως έναν καλό σύμμαχο.

Για καλή σου τύχη, έχουμε τη λύση: Κ Smart Control. Πρόκειται για τη νέα σειρά πλυστικών της Kärcher που ήρθε για να σου κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη, αλλάζοντας τα δεδομένα, όχι μόνο στα πλυστικά, αλλά και στο Internet of Things.

j

Τα νέα πλυστικά Κ Smart Control είναι τα πρώτα πλυστικά στον κόσμο που συνδέονται με το κινητό σου μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Home & Garden app της Kärcher, κάνοντας έτσι τον καθαρισμό ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό. Στην εφαρμογή υπάρχουν πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για πολλές περιστάσεις και αντικείμενα καθαρισμού, ενώ μπορείς να δεις βήμα προς βήμα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη διαδικασία, τη χρήση απορρυπαντικού, τη ρύθμιση πίεσης κλπ. Μάλιστα, στην εφαρμογή μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν, καθώς και συμβουλές συναρμολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι κατεβάζοντας το Kärcher Home & Garden app μπορείς να συναρμολογείς, να ρυθμίζεις, ακόμα και να κάνεις service στο πλυστικό σου, real time, απλά και εύκολα, μέσα από το κινητό σου.

h

Χάρη στα πλυστικά Κ Smart Control της Kärcher, κάθε δουλειά γίνεται πιο εύκολη. Εμείς για να σου δώσουμε ιδέες, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις λαμπίκο όταν αποκτήσεις το δικό σου:

1) Ποδήλατο: Ετοιμάσου για αμέτρητες off road διαδρομές χωρίς άγχος, καθώς το πλυστικό μπορεί να καθαρίσει κάθε σημείο του ποδηλάτου χωρίς κόπο.

2) Αυτοκίνητο: Μπορείς να συνεχίσεις να χάνεις χρόνο (και χρήματα) σε πλυντήρια αυτοκινήτων, να εξακολουθήσεις να παλεύεις με το σφουγγάρι και το λάστιχο ή να προμηθευτείς ένα πλυστικό της Kärcher και να κυκλοφορείς πάντα με πεντακάθαρο αυτοκίνητο. Η επιλογή είναι δική σου.

3) Μοτοσικλέτα και σκούτερ: Λερώνονται πολύ πιο εύκολα από τα αυτοκίνητα και καθαρίζονται πολύ δυσκολότερα. Το πλυστικό θα σε βοηθήσει να απαλλαχθείς απ' τις σκόνες και τα χώματα σε χρόνο μηδέν.

kl

4) Μηχανήματα και εργαλεία κήπου: Από φτυάρια και τσουγκράνες μέχρι μεγάλα μηχανήματα όπως χλοοκοπτικά, το πλυστικό θα τα κάνει σαν καινούργια, πανέτοιμα για την επόμενη χρήση.

5) Έπιπλα κήπου/βεράντας: Είναι διαρκώς εκτεθειμένα στη σκόνη και στη γύρη, επομένως το πλυστικό της Kärcher είναι ο μόνος τρόπος να τα καθαρίσεις σε βάθος για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερες στιγμές στον κήπο ή τη βεράντα σου.

6) Φράχτες και γλάστρες: Όσο κι αν περιποιείσαι τα φυτά σου, ο βρώμικος φράχτης και οι λασπωμένες γλάστρες χαλάνε τη συνολική εικόνα. Το πλυστικό θα σου επιτρέψει να τα καθαρίσεις σχολαστικά και να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

h

7) Τοίχοι και προσόψεις σπιτιών: Μιλάμε για τραχιές επιφάνειες, οι οποίες δεν καθαρίζονται εύκολα με τις παραδοσιακές τεχνικές. Το πλυστικό θα απομακρύνει κάθε λεκέ και θα τις κάνει να μοιάζουν σαν φρεσκοβαμμένες.

8) Εξωτερικές σκάλες: Λερώνονται συνέχεια γιατί είναι εκτεθειμένες στη σκόνη, τη βροχή και τον αέρα, ενώ στην πλειονότητά τους είναι σιδερένιες, με αποτέλεσμα να καθαρίζονται πολύ δύσκολα. Το πλυστικό θα τις κάνει να λάμψουν με ένα μόνο πέρασμα.

9) Μονοπάτια και δάπεδο κήπου: Το πλυστικό της Kärcher μπορεί να απομακρύνει άμεσα και χωρίς κόπο τις λάσπες και τα χώματα που συσσωρεύονται σε αυτές τις επιφάνειες. Έτσι, ο κήπος σου θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο.

u

10) Βεράντα: Από το καθάρισμα του δαπέδου, μέχρι τους τοίχους, τα τζάμια και τα έπιπλα, το πλυστικό θα κάνει τη βεράντα σου λαμπίκο και εσένα πολύ ευτυχισμένο.

Όποιες και αν είναι οι δικές σου ανάγκες, η Kärcher διαθέτει μεγάλη ποικιλία πλυστικών για να βρεις το ιδανικό. Όλα διαθέτουν Βoost Μode για extra δύναμη, Smart Control πιστόλι, 3 σε 1 Μulti Jet ακροφύσιο και bluetooth connection για να συνδέονται με το κινητό σου. Μπορείς να ανακαλύψεις τη νέα σειρά Κ Smart Control εδώ.

 

Τελευταία Νέα