FitnessArt: Η ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής με την υπογραφή του Δημήτρη Μώρου

FitnessArt: Η ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής με την υπογραφή του Δημήτρη Μώρου
Μπες στην υπηρεσία του FitnessArt TV & προπονήσου όποτε, όπου και όταν το θελήσεις.

O πλήρως εξοπλισμένος boutique πολυχώρος εκγύμνασης του FitnessArt, με έδρα στα βόρεια προάστια, άνοιξε και αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι τους λάτρεις της γυμναστικής και της ευεξίας με απόλυτη ασφάλεια.

Με την υπογραφή του κορυφαίου personal trainer, ιδρυτή & ιδιοκτήτη του FitnessArt Health & Performance Club, Δημήτρη Μώρου, με εμπειρία άνω των 20 ετών στον χώρο του fitness, το FitnessArt φέρνει μια στάση ζωής όπου η άσκηση είναι ενσωματωμένη στον καθημερινό τρόπο ζωής. Όραμα και στόχος του είναι, μέσα από την ποικιλία και ποιότητα των προγραμμάτων του, τον σωστό προπονητικό σχεδιασμό, τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής και μια μοναδική εμπειρία προπόνησης.

Ανακάλυψε την εμπειρία του FitnessArt TV

Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, το FitnessArt καινοτόμησε δημιουργώντας μια νέα και μοναδική υπηρεσία, το FitnessArt TV.

Άνθρωποι που έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα και δυσκολεύονται να αφιερώσουν χρόνο για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, έχουν πλέον τη λύση.

Ο ασκούμενος έχει πλέον την επιλογή να γυμνάζεται επαρκώς και με ασφάλεια, είτε βρίσκεται στον χώρο του FitnessArt, καθοδηγούμενος από το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του, βοηθώντας τον να πετύχει τους στόχους του, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες του, είτε από τον δικό του χώρο και στον δικό του χρόνο μέσω της παροχής της υπηρεσίας.

BJBJHJBBJ

Με το FitnessArt TV παρέχεται η πρόσβαση σε αμέτρητα on demand videos.

Δείτε εδώ το teaser video: https://youtu.be/Ufqr_qOpOPk

Πρόκειται για μια υπηρεσία, η οποία στοχεύει στο να μπορεί κάποιος να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση αλλά και την ψυχική του υγεία ακόμα και αν βρίσκεται στο σπίτι ή έχει ελάχιστο χρόνο για να γυμναστεί.

Οι on demand προπονήσεις, δίνουν στον ασκούμενο ευελιξία και μια αίσθηση ελευθερίας να ορίσει εκείνος τον τόπο και τον χρόνο που θα γυμναστεί.

Η πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο εύκολη. Κατέβασε τώρα το νέο application του FitnessArt και απόκτησε πρόσβαση σε περισσότερα από 200 fitness videos με τους αγαπημένους σου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα