Τέλος για τον ΟΦΗ ο Κυπριανού, συνεχίζει στην Ομόνοια

Τέλος για τον ΟΦΗ ο Κυπριανού, συνεχίζει στην Ομόνοια

Τέλος για τον ΟΦΗ ο Κυπριανού, συνεχίζει στην Ομόνοια

bet365

Ο γυμναστής Ευθύμης Κυπριανού αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ και επιστρέφει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Ψάχνεται για ενίσχυση στο προπονητικό τιμ η ομάδα του Ηρακλείου.

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Ευθύμης Κυπριανού, ο οποίος είχε ενταχθεί στο προπονητικό τιμ των Κρητικών μόλις τον περασμένο Μάρτιο, ασκώντας χρέη γυμναστή με αυξημένες αρμοδιότητες.

Η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στο προπονητικό τιμ της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία ψάχνεται για ενίσχυση στο προπονητικό τιμ, αφού εκτός από τον Νίκο Νιόπλια, έχει μείνει και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάππας. Ο Κυπριανού έχει συμφωνήσει να γυρίσει στην Κύπρο και θα συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον γυμναστή κ. Ευθύμιο Κυπριανού. Ήρθε στον ΟΦΗ τον Μάρτιο του 2020 ως Assistant και Head of Performance αποτελώντας έναν από τους άμεσους συνεργάτες του κ. Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία, με σημαντική συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου που τέθηκε. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα