Τικίνιο: «Ονειρεύομαι τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

Τικίνιο: «Ονειρεύομαι τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Τικίνιο: «Ονειρεύομαι τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Τικίνιο Σοάρες, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει τίτλους με τους ερυθρόλευκους.

Ο Τικίνιο δεν κρύβει τη χαρά του που ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό ενώ δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση τίτλων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον κόσμο τον οποίο ελπίζει να δει σύντομα στο γήπεδο.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Από πριν έρθω εδώ, γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως όλα εδώ είναι υπέροχα. Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσω τίτλους, που είναι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας:

«Μου το είπαν ήδη ότι οι φίλαθλοί μας είναι πολύ φανατικοί. Ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, γιατί πριν τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα social media. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα