Τέιτουμ, Αντετοκούνμπο, Χάρντεν: Οδηγούν την κούρσα των αριθμών των playoffs! (pic)

Αντωνία Σπανού
Τέιτουμ, Αντετοκούνμπο, Χάρντεν: Οδηγούν την κούρσα των αριθμών των playoffs! (pic)

bet365

Μέχρι τώρα έχουμε δει σπουδαίες εμφανίσεις στον πρώτο γύρο των playoffs, με τους Τέιτουμ, Αντετοκούνμπο και Χάρντεν να έχουν ξεχωρίσει.

Ο πρώτος γύρος των playoffs έχει ολοκληρωθεί μόλις για μια ομάδα και αυτή είναι οι Μπακς. Το Μιλγούκι «σκούπισε» τους Χιτ και περιμένει έναν αντίπαλο εκ των Νετς και Σέλτικς. Όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουν τα ματς τους, με άλλες σειρές να είναι πιο δραματικές και άλλες να φαίνεται ότι εύκολα ή δύσκολα σύντομα θα ολοκληρωθούν.

Μέχρι τώρα οι εμφανίσεις που έχουν ξεχωρίσει και έχουν ανέβει στην κορυφή, διαμορφώνονται ως εξής. Ο Τζέισον Τέιτουμ με 50άρα του κόντρα στους Νετς, έχει την πρωτιά στην εμφάνιση με τους περισσότερους πόντους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα 18 ριμπάουντ που κατέβασε κόντρα στο Μαϊάμι είναι άπιαστος και ο Τζέιμς Χάρντεν με τον αριθμό ρεκόρ των 18 ασίστ που μοίρασε κόντρα στους Σέλτικς έχει και αυτός την πρώτη θέση.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ΙΙΙ είναι πρώτος στα μπλοκ με 9, ενώ ο Κάι Άντερσον με 6 κλεψίματα για τους Γκρίζλις, έχει και αυτός τα περισσότερα. Σε λεπτά δεν φτάνει κάποιος τα 46 του Μπάτλερ, ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν ήταν αρκετός για την ομάδα του.

 

NBA Τελευταία Νέα