Σίμος: «Στόχος μας να επιδιώξουμε τη διάκριση με την Ελπίδων»

Δημήτρης Τομαράς
Σίμος: «Στόχος μας να επιδιώξουμε τη διάκριση με την Ελπίδων»

bet365

Την πρώτη της προπόνηση με τον νέο της προπονητή, Γιώργο Σίμο, πραγματοποίησε η Εθνική των Ελπίδων στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Τι είπε ο ίδιος.

Την πρώτη της προπόνηση με τον νέο της προπονητή, Γιώργο Σίμο, έκανε η Εθνική Ελπίδων στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της κλήσης βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν στις 05/06 (18:00).

«Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δέχθηκα με χαρά την πρόκληση να αναλάβω την Εθνική Ελπίδων, είναι ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της. Στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω στοιχεία και μέσα από τη δουλειά μας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο θα επιδεικνύει αγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα, ώστε να επιδιώξουμε τη διάκριση. Η προσπάθειά μας αυτή ξεκινά άμεσα, από την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα μας, το εκτός έδρας ματς με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα