H Super League λέει το δικό της «ευχαριστώ» στον Ούμπιδες με σούπερ αφιέρωμα

H Super League λέει το δικό της «ευχαριστώ» στον Ούμπιδες με σούπερ αφιέρωμα

H Super League λέει το δικό της «ευχαριστώ» στον Ούμπιδες με σούπερ αφιέρωμα

bet365

Αφιέρωμα στον Χαβιέ Ούμπιδες έκανε η Superleague.

Ο Χαβιέ Ούμπιδες ολοκλήρωσε την καριέρα του με το «Αστέρι» στο στήθος, έχοντας 278 συμμετοχές και 29 γκολ, ωστόσο η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του ήταν η καθολική αναγνώριση από το φίλαθλο ελληνικό κοινό.

Με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Αργεντινός έγινε δέκτης αποθεωτικών σχολίων από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας και πλέον έχει ανοίξει το νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα του, αναλαμβάνοντας τη θέση του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος του Ατρόμητου.

Ωστόσο, οι συγκλονιστικές εικόνες από το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, μένουν χαραγμένες και στο πλαίσιο αυτό, η Διοργανώτρια Αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος, η Super League, στο 45ο τεύχος του slgr Panorama, τον τιμά με ένα εκπληκτικό εξώφυλλο, το πρώτο για έναν ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος.

«O πολυσύνθετος μέσος του Ατρόμητου έγραψε χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι αγαπητός από όλους τους φιλάθλους ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, καθώς ξεχώρισε με τη συνέπεια, το ήθος, την αγωνιστικότητα και το σεβασμό στο παιχνίδι, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους», σημειώνει η διοργανώτρια Αρχή για τον Αργεντινό.

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα της Super League για τον Χαβιέ Ούμπιδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα