Το ντοκιμαντέρ του Άγιαξ για τα 50 χρόνια από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό

Το ντοκιμαντέρ του Άγιαξ για τα 50 χρόνια από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό

Το ντοκιμαντέρ του Άγιαξ για τα 50 χρόνια από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Άγιαξ θα τιμήσει την επέτειο των 50 ετών από τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό με ένα ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ.

Η αυτοκρατορία του Άγιαξ στα 70s, όπου κατέκτησε τρεις συνεχόμενες φορές την κορυφή της Ευρώπης, ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου 1971 στο Wembley κόντρα στον Παναθηναϊκό! Στον τελικό του Λονδίνου ο «Αίαντας» κατάκτησε το πρώτο Πρωταθλητριών της ιστορίας του και η επέτειος των 50 χρόνων είναι κάτι ξεχωριστό για τους Ολλανδούς. Μάλιστα, αναμένεται να τιμήσουν εκείνη την ομάδα με ένα ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στα social media του συλλόγου.

Ο Άγιαξ γιορτάζει την πρώτη του κατάκτηση Κυπέλλου Πρωταθλητριών

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σιακ Σβάαρτ, Άρι Χάαν και ο Χάινς Στούι, όπως και τρεις οπαδοί του Άγιαξ που έζησαν από κοντά την πορεία της ομάδας, μιλούν στο ντοκιμαντέρ και παρουσιάζουν ανέκδοτες ιστορίες. Παράλληλα, θα προβληθούν πλάνα με τον Γιόχαν Κρόιφ από τα αποδυτήρια του γηπέδου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα