Κασάνο: «Ο Ρονάλντο δεν έχει καλές σχέσεις με τον Μουρίνιο»

Κασάνο: «Ο Ρονάλντο δεν έχει καλές σχέσεις με τον Μουρίνιο»

Κώστας Τόπας
Κασάνο: «Ο Ρονάλντο δεν έχει καλές σχέσεις με τον Μουρίνιο»

bet365

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους για λογαριασμό της Ρόμα, απέκλεισε ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος τόνισε ότι οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πορτογάλο επιθετικό δεν είναι και οι καλύτερεες.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες επιβεβαίωσε σε θαυμαστή του Ρονάλντο, ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν κάτοικος Τορίνου για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ωστόσο, στην Ιταλία εξακολουθούν να γράφουν ότι το μέλλον του «CR7» στη «Γηραιά Κυρία» παραμένει αβέβαιο. Κι αυτό διότι η απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά και ο αποκλεισμός από το Champions League τον έχουν βάλει σε σκέψεις.

Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καραδοκεί και να εξετάζει την επιστροφή του Πορτογάλου στο «Ολντ Τράφοντ».

Από την άλλη ιταλικά δημοσιεύματα σύνδεσαν το όνομα του Ρονάλντο με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο, ο παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ και της Ρόμα, Αντόνιο Κασάνο, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι μία τέτοια μεταγραφή, δεν πρόκειται να συμβεί εξαιτίας των κακών σχέσεων που έχει ο «Special One» με τον Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο στη Ρόμα; Είναι ανόητο. Ο Μουρίνιο δεν είχε καλή σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, πώς νομίζεις ότι θα πάει στη Ρόμα τώρα;», τόνισε χαρακτηριστικά ς στο διαδικτυακό κανάλι στο Youtube «BoboTV».

 

SERIE A Τελευταία Νέα