Ο Ρόουζ με ένα βλέμμα τα είπε όλα για τον τραγικό Ραντλ! (pics & vid)

Ο Ρόουζ με ένα βλέμμα τα είπε όλα για τον τραγικό Ραντλ! (pics & vid)

Ο Ρόουζ με ένα βλέμμα τα είπε όλα για τον τραγικό Ραντλ! (pics & vid)

bet365

Οι Νικς έχασαν πάλι από τους Χοκς, ο Ραντλ συνεχίζει τον καθοδικό του δρόμο και ο Ρόουζ με ένα βλέμμα τα είπε όλα.

Οι Χοκς είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση, νικώντας τους Νικς με 113-96 και πηγαίνοντας την σειρά στο 3-1. Το στοιχείο που ξεχωρίζει σε αυτή την σειρά, είναι ένα και είναι πλέον πολύ προφανές. Ο Ραντλ είναι κακός.

Ο παίκτης των Νικς, βγήκε πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ και από τότε που πήρε το βραβείο, κατέρρευσε κυρίως πνευματικά. Είναι κακός στα playoffs και τα μίντια τον... καίνε. Και πως αλλιώς. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε 23 πόντους, όντας πάλι εξαιρετικά άστοχος, με 7/19 σουτ. Στα playoffs έχει 16,8 πόντους, με το πολύ κακό 26,9% στα δίποντα, 5 λάθη και ένα αντιαθλητικό φάουλ, στατιστικά που φαντάζουν απαγορευτικά, για την ομάδα του να προσπαθήσει το κάτι παραπάνω. Οι Νικς τον έχουν ανάγκη και εκείνος δεν μπορεί να είναι αντάξιος των προσδοκιών.

Και αν κάποιος δεν πιστεύει εμάς, μπορεί να πιστέψει τον Ντέρικ Ρόουζ. Ο έμπειρος άσος που κουβαλά την ομάδα του μόνος του, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον συμπαίκτη του και το έδειξε εκεί που οι άλλοι τον συνέχαιραν. Ο Ραντλ έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ και πήγε στον πάγκο με τους υπόλοιπους να δίνουν το χέρι τους.

Ο Ρόουζ ήταν πίσω και η κάμερα τον έπιασε να κοιτάει απογοητευμένος τον συμπαίκτη του. Ο DRose είναι ο πιο έμπειρος της ομάδας του, ξέρει το πρέπει να έχει και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, για να πάνε ένα βήμα παρακάτω και όσο δεν το βλέπει, δεν θα το ανεχτεί.

 

NBA Τελευταία Νέα