Όλα ανοικτά για το μέλλον του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν

Όλα ανοικτά για το μέλλον του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν

Κώστας Τόπας
Όλα ανοικτά για το μέλλον του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν

bet365

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο άφησε για το μέλλον του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάγερν.

Η φετινή σεζόν θα μείνει αξέχαστη στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου έφτασε τα 41 γκολ στη φετινή Bundesliga, ξεπερνώντας την επίδοση του Γκερντ Μίλερ με τα 40 τέρματα, που κρατούσε από το 1972.

Εχει κατακτήσει ό,τι τρόπαιο υπάρχει με τους Βαυαρούς ενώ και σε προσωπικό επίπεδο καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «Canal+», ο Λεβαντόφσκι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε άλλο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με του πρωταθλητές Γερμανίας έως το καλοκαίρι του 2023.

«Παραμένω ανοιχτόμυαλος. Νιώθω πολύ καλά στο Μπάγερν, η πόλη είναι υπέροχη, είναι ένας υπέροχος σύλλογος. Είμαι πάντα περίεργος να μάθω μια νέα γλώσσα, μια νέα κουλτούρα. Αλλά αν θα είναι στο ποδόσφαιρο ή μετά την καριέρα μου, ακόμη και δεν το ξέρω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως μερικές ημέρες πριν, το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, η γαλλική εφημερίδα L' Equipe και η γερμανική εφημερίδα Bild, είχαν αναφέρει πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκέφτεται να φύγει από τη Μπάγερν Μονάχου.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως επιθυμία του είναι να πάει στην Premier League ή στη La Liga προκειμένου να ζήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα