Η Ξάνθη έχασε 2 φορές σε 10 ημέρες την άνοδο στο 81'! (vids)

Gazzetta team
Η Ξάνθη έχασε 2 φορές σε 10 ημέρες την άνοδο στο 81'! (vids)

bet365

H ομάδα σε αυτό το λεπτό έπεσε από την κορυφή στο φινάλε των play off και καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι στο μπαράζ του Αγρινίου

Μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση λήγει πάντα στο τελευταίο σφύριγμα του εκάστοτε διαιτητή. Οταν όμως το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται στο φινάλε μένει ένα... «γιατί» στην ομάδα που μένει εκτός στόχων. Πόσο δε όταν το διακύβευμα είναι μία ολόκληρη κατηγορία, όπως συνέβη φέτος με την Ξάνθη σε δύο μάλιστα περιπτώσεις.

Στην 5η και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League 2 βρίσκονταν στην κορυφή όταν μπήκαμε στο 81' των αναμετρήσεων που διεξάγονταν την ίδια ώρα, καθώς εκείνη τη στιγμή κέρδιζε 1-0 τον Λεβαδειακό και ο Ιωνικός ήταν στο 1-1 με τον Εργοτέλη. Τότε όμως ο Μάναλης διαμόρφωσε στη Νίκαια το μετέπειτα τελικό 2-1, αποτέλεσμα που έχρισε την ομάδα του πρωταθλήτρια και έστειλε την Ξάνθη στο διπλό μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Οπου μέχρι το 81' της ρεβάνς του Αγρινίου ήταν εκείνη που «κέρδιζε» τη σειρά των αγώνων, αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Θανάση Παπάζογλου, που ο Βέργος μετέτρεψε λίγο αργότερα (83') σε γκολ. Το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος χάρισε στα «καναρίνια» την παραμονή τους και έτσι η Ξάνθη «έχασε» 2 φορές την απευθείας άνοδο με φάσεις στο συγκεκριμένο λεπτό!

 

Τελευταία Νέα