Ράπτορς-Λέικερς 101-110: Απόδραση με... ένταση από την Τάμπα Μπέι (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ράπτορς-Λέικερς 101-110: Απόδραση με... ένταση από την Τάμπα Μπέι (vid)

bet365

Σ' ένα παιχνίδι που είχε ένταση και αποβολές, οι Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να περάσουν από την Τάμπα Μπέι κερδίζοντας τους Ράπτορς με 110-101.

Φαίνεται ότι η ήττα από τους Κλίπερς λειτούργησε ως ηχηρό χαστούκι στους Λέικερς, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους ξεκίνημα και μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα κόντρα στους Ράπτορς μέχρι το τέλος.

Ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας που δεν ήθελαν να τον συμπεριλάβουν σε ανταλλάγματα πιθανού trade, καθώς ήρθε από τον πάγκο και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 17 πόντους έχοντας 3/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/3 βολές, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Ο Μαρκίφ Μόρις τον ακολούθησε με άλλους 15 πόντους και 6/13 σουτ, σ' ένα ματς όπου η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ είχε άλλους πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αν μη τι άλλο λειτούργησε η ομαδικότητα και καλύφθηκαν τα «κενά» των Λεμπρόν, Ντέιβις, Μάθιους και Ντράμοντ.

Από τους Ράπτορς που έπαιζαν χωρίς τους Κάιλ Λόουρι και Φρεν ΒανΒλιτ, ο Πασκάλ Σιάκαμ σημείωσε 27 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ άλλους 19 πόντους με 7/16 εντός παιδιάς είχε ο Μπουσέρ.

Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκαν οι Ανουνόμπι και Χάρελ καθώς λίγο έλλειψε να... πιαστούν στα χέρια με αφορμή ένα φάουλ του Σρέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα