Τα ζώδια από την Αση Μπήλιου

Gazzetta team
Τα ζώδια από την Αση Μπήλιου
Ο Σεπτέµβριος µας αποχαιρετά µε µια Πανσέληνο-φωτιά στον Κριό, η οποία επηρεάζει τους «παρορµητικούς» του ζωδιακού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). O Οκτώβριος τον διαδέχεται µε ανακατατάξεις και Κρόνο στον Σκορπιό.

Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Αν µια νέα Σελήνη συµπίπτει µε σηµαντικά ξεκινήµατα στη ζωή µας, η Πανσέληνος είναι συνήθως δείκτης ολοκλήρωσης καταστάσεων. Κάτι που µπορεί να ξεκίνησε προ καιρού (σχέση, συνεργασία) φθάνει σε οριακό σηµείο και χρειάζεται να αλλάξετε τη δοµή του ή να πάρετε αποφάσεις σχετικά µε τη συνέχιση ή τη διακοπή του. Αυτή η Πανσέληνος θα µπορούσε να δείχνει µια αλλαγή χώρου, αλλά και µεγαλύτερες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Ίσως αποφασίσετε µια αλλαγή ή µπορεί να την αποφασίσει ο σύντροφός σας και εσείς καλείστε να πάρετε θέση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μετακοµίσεις!

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τον άξονα υγείας - εργασίας και δηµιουργεί µεγαλύτερη ένταση και παρασκηνιακή δράση. Ίσως, λοιπόν, να νιώσετε ότι ξεβολεύεστε στη δουλειά από αλλαγές που πραγµατοποιούνται αυτό το διάστηµα. Ή έχετε µεγαλύτερη αγωνία για την έκβαση κάποιας κατάστασης. Αρκετά φορτισµένη είναι η ατµόσφαιρα και στις σχέσεις. Η συνεχιζόµενη πορεία του Άρη στον Σκορπιό και αυτή την εβδοµάδα περιπλέκει τα πράγµατα και σας καλεί να µην παίρνετε παρορµητικές αποφάσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κόψτε κακές συνήθειες.

Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Στην πιο κοινωνική φάση σάς βρίσκει η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται στο ζώδιο του Κριού. Οι φάσεις της Σελήνης έχουν πάντα µεγαλύτερη επιρροή στην ψυχολογία, ανακινούν φόβους, µνήµες, όνειρα και ελπίδες και δηλώνουν περισσότερο το τέλος µιας κατάστασης παρά νέα ξεκινήµατα. Οι γεννηµένοι κοντά στις 28/5 επηρεάζεστε περισσότερο, ενώ ίσως υπάρξει κάποια εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή ή µια εξέλιξη στη ζωή ενός φίλου που σας επηρεάζει έµµεσα. Επειδή η Πανσέληνος δέχεται δύσκολες όψεις, προσέξτε την ανάµειξη των φιλικών σχέσεων µε τα οικονοµικά σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έντονη κοινωνική ζωή.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Η εβδοµάδα ξεκινά µε µια Πανσέληνο που σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Ο τοµέας στον οποίο πραγµατοποιείται αφορά κυρίως την καριέρα, θα µπορούσε ωστόσο να επεκταθεί και στον τοµέα οικογένεια. Για άλλη µια φορά οι γεννηµένοι στο τέλος Ιουνίου µπορεί να βιώσετε σηµαντικές αλλαγές στη δουλειά, καθώς µια συνεργασία φθάνει σε οριακό σηµείο και θα χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις. Ανεξαρτήτως έκβασης δεν πρέπει να ανησυχείτε. Πριν από το τέλος της εβδοµάδας θα έχετε σηµαντικές ευκαιρίες προόδου.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλαγές στη δουλειά.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Μολονότι δεν πραγµατοποιείται σε κόντρα ζώδιο προς το δικό σας, η σηµερινή Πανσέληνος, εξαιτίας των δύσκολων όψεών της, απαιτεί προσοχή, καθώς ενεργοποιείται περισσότερο ο τοµέας που αφορά σπουδές, εκδόσεις, ταξίδια, σχέσεις µε εξωτερικό και νοµικές υποθέσεις, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο τους χειρισµούς σας. Μην µπερδέψετε τα συναισθήµατα έντασης που βιώνετε και συµπίπτουν µε την πορεία του Άρη στον τοµέα της οικογένειας και του σπιτιού. Αποφύγετε συµφωνίες και υπογραφές σηµαντικών εγγράφων αυτές τις ηµέρες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανάσες διασκέδασης.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Η σηµερινή Πανσέληνος πραγµατοποιείται στους «υλικούς» τοµείς του ωροσκοπίου σας. Θα µπορούσε να έχει και επίδραση σε µια στενή σχέση, καθώς µπορεί να εµφανιστούν στον ορίζοντα κάποια σύννεφα αµφιβολίας για τα αισθήµατα, είτε τα δικά σας είτε του συντρόφου σας. Η εβδοµάδα έχει, πάντως, και τις θετικές πλευρές της, καθώς µπορείτε να υπολογίζετε σε αύξηση εσόδων (έγκριση δανείου, χρηµατοδότηση, µπόνους, διατροφή κτλ.), καθώς η Αφροδίτη µπαίνει στο ζώδιό σας και ο Κρόνος φεύγει από τα οικονοµικά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονοµική ενίσχυση.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος, στον τοµέα σχέσεων και συνεργασιών, επηρεάζει τους γεννηµένους κοντά στις 30/9. Οι φάσεις της Σελήνης είναι δείκτες αλλαγών, που συνήθως ενεργοποιούν άλλες πλανητικές επιρροές και σε καµία περίπτωση δεν µπορούµε να αναφερθούµε σε αυτές µε χαρακτηρισµούς του τύπου καλή ή κακή, αφού χρειάζεται να περάσει κάποιο διάστηµα. Για εσάς, τα θέµατα που έρχονται στην επιφάνεια είναι γάµος, συνεργασίες, ερωτικά, σχέσεις µε ανταγωνιστές. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο θα κουραστείτε θα κάνετε σηµαντική πρόοδο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας!

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Οι εντάσεις διαδέχονται η µία την άλλη στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος που εγκαινιάζει την εβδοµάδα αφορά εργασία και υγεία και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ειδικά σε τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς και στη διατήρηση καλής ψυχολογικής και φυσικής κατάστασης. Διατηρήστε την ψυχραιµία σας και, γιατί, ακόµη και αν ταλαιπωρηθείτε προσωρινά, δεν θα είναι για µεγάλο διάστηµα. Από αυτή την εβδοµάδα, βέβαια, έχετε και επισκέψεις στο ζώδιό σας... Ο Κρόνος καταφθάνει!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα τσεκάπ.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Θα είστε από τους πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου, µε την κούραση και την ταλαιπωρία που αυτό συνεπάγεται. Η δουλειά εξακολουθεί να απορροφά την ενέργειά σας, αλλά µε την Πανσέληνο στον Κριό, στο ξεκίνηµα της εβδοµάδας, ακόµη µία κατάσταση θα σας απασχολήσει: τα ερωτικά. Η σύνοδος της Πανσελήνου µε τον Ουρανό φέρνει σενάρια πολλά και απρόβλεπτα. Κεραυνοβόλοι έρωτες και χωρισµοί περιλαµβάνονται στο µενού για τους γεννηµένους κοντά στο τέλος Νοεµβρίου. Προσοχή στις επιλογές σας!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φιλικό «ξεκαθάρισµα».

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Η Πανσέληνος στο ξεκίνηµα της νέας εβδοµάδας επηρεάζει τον άξονα καριέρας - οικογένειας, φέρνοντας ζόρια και αλλαγές. Για κάποιους από εσάς µπορεί να υπάρχει µια αλλαγή στο περιβάλλον της εργασίας ή του σπιτιού, ίσως όµως και να χρειαστεί να κάνετε τον χώρο δουλειάς σπίτι σας, εξαιτίας του µεγάλου φόρτου και του λίγου ελεύθερου χρόνου που διαθέτετε. Αφιερώστε χρόνο σε ηλικιωµένα άτοµα στην οικογένειά σας και φυσικά δώστε µεγαλύτερη προσοχή και στις δικές σας άµυνες. Οι γεννηµένοι στο τέλος Δεκεµβρίου επηρεάζεστε περισσότερο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προφυλάξτε την υγεία σας.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Η σηµερινή Πανσέληνος, µολονότι δεν πραγµατοποιείται σε ζώδιο δυσαρµονικό µε το δικό σας, σας προκαλεί σχετική αναστάτωση. Μεγαλύτερη θα είναι και η κινητικότητα στη δουλειά, ενώ µπορεί τώρα να προκύψουν και κάποια ταξίδια για λόγους επαγγελµατικούς. Δεν είναι, πάντως, η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε προωθητικές κινήσεις για την καριέρα σας ή να διαφηµίσετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας. Κάνετε µερικές ηµέρες υποµονή και τα πράγµατα µετά τις 7/10 θα είναι σίγουρα πιο άνετα για όλες τις επιδιώξεις σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα επαγγελµατικό ταξίδι.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Η σηµερινή Πανσέληνος πραγµατοποιείται στον τοµέα των οικονοµικών και φέρνει ανακατατάξεις, όχι απαραίτητα αρνητικές! Αυτό που δεν πρέπει να χάσετε µε τίποτε είναι το κέφι σας, την πίστη στον εαυτό σας και στην ικανότητά σας να τα βγάζετε πέρα παρ’ όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν κάθε φορά. Φυσικά, δεν πρέπει να χειριστείτε το πορτοφόλι σας επιπόλαια, ακόµη και αν δεν περνάτε οικονοµικές δοκιµασίες. Μερικές φορές τα µεγαλύτερα λάθη γίνονται από υπεραισιοδοξία και κακές επιλογές.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονοµική κινητικότητα.

Πηγή: homefood.gr