Η απάντηση του Ηρακλή για την απάτη

Gazzetta team
Η απάντηση του Ηρακλή για την απάτη

bet365

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ και η απάτη των 130 εκατομμυρίων από τον Ηρακλή έχει εξήγηση για τους διοικούντες τον γηραιό, που με ανακοίνωση αναφέρουν ότι η έρευνα αφορά περιορισμένο αριθμό χρήσεων που ήταν ήδη γνωστές εδώ κι ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο σύλλογος εξέδωσε 2.166 εικονικά τιμολόγια προς 366 επιχειρήσεις, με τον τζίρο να προσδιορίζεται σε 62.227.000 ευρώ, στον οποίο υπάρχουν και οι σχετικές προσαυξήσεις με βάση τη φορολογική νομοθεσία.

«Γιατί επιλέχθηκε η δημοσιοποίηση του πορίσματος αυτή την περίοδο ενώ όλα ήταν γνωστά εδώ και ένα χρόνο;», αναρωτιούνται από τον Ηρακλή, καταλήγοντας πως «Όσοι προσβλέπουν στη διάλυση και τη σπίλωση του ΗΡΑΚΛΗ να ξέρουν ότι η κυανόλευκη οικογένεια θα τους αντιμετωπίζει παντού και πάντοτε με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΑΓΩΝΑ».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής…

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ για την έρευνα του ΣΔΟΕ που αφορούν το σύλλογο μας , αναφέρουμε τα εξής:

-Η έρευνα αφορά περιορισμένο αριθμό χρήσεων, παλαιοτέρων του Νοεμβρίου του 2011.

-Εξ’ όσων γνωρίζουμε αυτή αναφέρεται σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και αναμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Απαίτηση ολόκληρου του κυανόλευκου κόσμου εδώ και ενάμιση χρόνο ήταν και είναι η κάθαρση και η παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που πιθανόν ευθύνoνται και θα προκύψουν από τ’ αποτελέσματα της έρευνας. Δεν νοείται, ούτε θα μείνει αναπάντητη, όποια προσπάθεια σπίλωσης και διασυρμού του ιστορικότερου σωματείου της χώρας στο όνομα οποιουδήποτε.

Αναρωτιόμαστε:

-Θα συνεχιστεί το ρεπορτάζ με την δημοσιοποίηση των χρεών άλλων αθλητικών σωματείων;

-Γιατί επιλέχθηκε η δημοσιοποίηση του πορίσματος αυτή την περίοδο ενώ όλα ήταν γνωστά εδώ και ένα χρόνο;

-Μήπως για να αποκτήσουν άλλοθι οι γνωστοί κύκλοι δικαιολογώντας προσεχείς αποφάσεις τους, βλέπε ΤΑΑ/βόλεϊ;

Αλλάξαμε σελίδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πορευόμαστε με αρχές την ανιδιοτέλεια , την ειλικρίνεια και τη νομιμότητα. Αρχές που πρεσβεύουν την εκατοντάχρονη και πλέον ιστορία του συλλόγου μας. Προσπαθούμε καθημερινά για την επιβίωση και ανασύνταξη του ΗΡΑΚΛΗ με μοναδικό σύμμαχο τον κόσμο μας, σηκώνοντας το βάρος καταστάσεων που δημιουργήθηκαν από αμαρτήματα αυτών που σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στην κυανόλευκη οικογένεια.

Υ.Γ.: Όσοι προσβλέπουν στη διάλυση και τη σπίλωση του ΗΡΑΚΛΗ να ξέρουν ότι η κυανόλευκη οικογένεια θα τους αντιμετωπίζει παντού και πάντοτε με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΑΓΩΝΑ».

 

Τελευταία Νέα