Ποινές σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ποινές σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

bet365

Έκτροπα, όπως αυτά της Λαμίας, δεν έγιναν στην Πάτρα στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όμως οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Κάποια μικροεπεισόδια εντός του γηπέδου, μερικά καπνογόνα ήταν αρκετά για να… βοηθήσουν τον αθλητικό δικαστή να πάρει την απόφασή του. Το αρμόδιο όργανο της ΟΧΕ επέβαλε στους δύο «Δικεφάλους» τη διεξαγωγή ενός εντός έδρας αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, ποινή που ο μεν ΠΑΟΚ θα εκτίσει την επόμενη εβδομάδα, υποδεχόμενος τον ΑΣΕ Δούκα στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού δίνει τους εντός έδρας αγώνες της σήμερα (9/5) κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και το Σάββατο (12/5) κόντρα στον Δούκα.

Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής κατακύρωσε και τυπικά με 10-0 τον μη διεξαχθέντα αγώνα της 21ης ημέρας μεταξύ Άρη Νικαίας και Κύδωνα Χανίων, ο οποίος δεν έγινε λόγω παραίτησης της κρητικής ομάδας. Ο Άρης Νικαίας παίρνει και τυπικά τους δύο βαθμούς της νίκης και ολοκληρώνει τη χρονιά στην ένατη θέση της τελικής κατάταξης, με οκτώ βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα