«Μέσα και το 2014 το Ακρόπολις»

Νίκος Τσιώκος
«Μέσα και το 2014 το Ακρόπολις»
Το Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και το 2014, όπως αποκάλυψε ο εκ των διοργανωτών του αγώνα Παύλος Αθανασούλας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 59ο Ράλι Ακρόπολις έχει, ήδη, ξεκινήσει, όμως το θέμα είναι τι θα γίνει με τον αγώνα της χώρας μας το 2014. Το συμβόλαιο της Celeritas με την ΕΛΠΑ λήγει φέτος, όμως ο Παύλος Αθανασούλας είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με το μέλλον του αγώνα και πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Αυτή τη φορά, ο εκ των ιδρυτών της ιδιωτικής εταιρείας και εκ των διοργανωτών του Ακρόπολις θέλησε να επιβεβαιώσει ότι θα δούμε τους κορυφαίους του WRC και το 2014. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, και την επόμενη χρονιά στο καλεντάρι. «Το Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται στο καλεντάρι της FIA και το 2014, όπως φάνηκε από τις πρώτες επαφές», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!