Σοβαρό ατύχημα για Λάτβαλα

Νίκος Τσιώκος
Σοβαρό ατύχημα για Λάτβαλα
Σοβαρό ατύχημα είχε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα κατά τη διάρκεια δοκιμών της Volkswagen, καθώς συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο στο Μεξικό.

Με τη Volkswagen θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο WRC από το 2013 ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, ο οποίος βρέθηκε στο Μεξικό για δοκιμές της γερμανικής ομάδας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών είχε σοβαρό ατύχημα, καθώς το Polo R WRC που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο κοντά στην πόλη Λεόν, όταν επέστρεφε στο σημείο εκκίνησης της ειδικής διαδρομής.

Στο επιβατηγό αυτοκίνητο ήταν μια τριμελής οικογένεια, από την οποία ο πατέρας υπέστη διάσειση, η μητέρα έσπασε τη μύτη της, ενώ το μικρό τους παιδί δεν έπαθε απολύτως τίποτα, με τα τρία μέλη να δέχονται τις πρώτες βοήθειες από τη Volkswagen και να διακομίζονται άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αλώβητος από το αυτοκίνητό του βγήκε τόσο ο Φινλανδός όσο και ο συνοδηγός του, Μίκα Αντίγια. «Το βασικό είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα», δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας. Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, αυτά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!