Ο χαιρετισμός του Λεμπ στα ελληνικά! (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Σεμπαστιάν Λεμπ χαιρέτησε τον κόσμο ενόψει του Ράλι Ακρόπολις μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου έγραψε στα ελληνικά «γεια σου Ελλάδα»!
Στο Ράλι Ακρόπολις έχουν εστιάσει τις τελευταίες μέρες οι οδηγοί και οι ομάδες του WRC, που σιγά-σιγά έρχονται στη χώρα μας για τον εκ των πιο απαιτητικών αγώνα του πρωταθλήματος. Καθένας έχει τους δικούς του στόχους και αυτός του Σεμπαστιάν Λεμπ είναι να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάτι που έχει να κάνει από το 2008.
Ο Γάλλος, πάντως, έδειξε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι γνωρίζει και λίγα ελληνικά. Συγκεκριμένα, έγραψε εν ελληνιστί «γεια σου Ελλάδα» χαιρετίζοντας τον κόσμο ενόψει του Ακρόπολις και συνέχισε στα αγγλικά: «and welcome everyone to Rally Acropolis (και καλώς ήρθατε όλοι στο Ράλι Ακρόπολις)».
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!
