Δοκιμές για Λατβαλά

Δοκιμές για Λατβαλά
Δοκιμές με το Ford Fiesta RS WRC θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιαρί Ματί Λατβαλά, ώστε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο τραυματισμός του Γιαρί Ματί Λατβαλά στην κλείδα, ενώ έκανε σκι, τον άφησε εκτός του Ράλι Αργεντινής και ο Φινλανδός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο Ράλι Ακρόπολις. Ο οδηγός της Ford δήλωσε αισιόδοξος ενόψει του αγώνα της χώρας μας και την προσεχή εβδομάδα θα κάνει δοκιμές με το Fiesta RS WRC στη Σαρδηνία.

«Έχω ανακάμψει 90%. Είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα», δήλωσε ο Λατβαλά, ο οποίος θα λάβει μέρος στις δοκιμές της Ford μαζί με τον ομόσταβλό του, Πίτερ Σόλμπεργκ. Για την εξέλιξη αυτή μίλησε και ο Μάλκολμ Γουίλσον, που εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος ότι ο Λατβαλά θα δώσει κανονικά το παρών στο Ακρόπολις.

«Θα είναι ωραία να φέρουμε πίσω στο αυτοκίνητο τον Γιαρί. Είχε να κάνει κάτι στην περιοχή, όπου έσπασε την κλείδα του, αλλά δεν νιώθει κανέναν πόνο από τη μεθεπόμενη του ατυχήματος. Είμαστε 99,9% σίγουροι πως θα είναι μαζί μας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!