Όπου τολμούν οι «αετοί»! (vids)

Όπου τολμούν οι «αετοί»! (vids)

bet365

Oι δύο «Δικέφαλοι», Βορρά και Νότου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώπιος ενωπίω πριν από την 142η μονομαχία τους! Λίγο πριν την σέντρα της Τούμπας το Gazzetta Weekend σας παρουσιάζει το Top 10 των μεταξύ τους αγώνων.

Μιλάμε για δύο ομάδες με κοινή καταγωγή από τη βασιλεύουσα Πόλη, κοινό σήμα, που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ τα πράγματα δημιουργούν ακόμη πιο έντονο το συναίσθημα, καθώς ήταν η ομάδα που εν έτη 1929, απορρόφησε μια άλλη ΑΕΚ, αυτήν της Θεσσαλονίκης.

Αετός ο ένας, δικέφαλος, αετός κι ο άλλος, πάλι δικέφαλος.

Με μια σημαντική διαφορά πέραν των χρωμάτων: ο δικέφαλος αετός του ΠΑΟΚ, ως ένδειξη πένθους για τις χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού, έχει κλειστά τα φτερά του, δεν ακολούθησε και δεν κράτησε, δηλαδή, το βυζαντινό αετό. Το σήμα ήταν και το μοναδικό που κράτησε μετά την κοινή σύσκεψη στις 20 Μαρτίου του 1929, των δύο διοικήσεων λίγο πριν την πλήρη απορρόφηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης.

Για τρία χρόνια οι δύο ομάδες συνυπήρχαν στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, όμως η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης, που δεν τύγχανε της έγκρισης και αναγνώρισης από την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών, άρχισε να χάνει και τα τελευταία ερείσματα που είχε στους φιλάθλους και σιγά σιγά άρχισε να ωριμάζει η ιδέα της συγχώνευσης δυο ομάδων (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Θεσσαλονίκης) που ουσιαστικά είχαν κοινές καταβολές. Όταν, μάλιστα, στις 6 Μαρτίου του 1927 ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 4-0 στα πλαίσια του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, ο κόσμος άρχισε να στηρίζει μαζικά τον ΠΑΟΚ και έτσι φτάσαμε στην κοινή απόφαση για την συγχώνευση των δύο σωματείων.

Υπάρχουν στιγμές στο χρόνο που επιβεβαιώνουν τις φιλικές σχέσεις των δύο «Δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως η επιλογή του ΠΑΟΚ να παίξει το πρώτο ιστορικά παιχνίδι στα εγκαίνια της Τούμπας, τον Σεπτέμβριο του 1959, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ποιος ξεχνάει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που επιλέχθηκε από την ΑΕΚ του Λουκά Μπάρλου για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου το καλοκαίρι του 1979.

Το μεγαλύτερο δεκάρι της Ένωσης παραλίγο να καταλήξει στο «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά οι παράγοντες της Νέας Γενεάς από τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με τους ανθρώπους της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και η μεταγραφή «χάλασε» την τελευταία στιγμή για 20.000 δραχμές. Όλα αυτά στο μακρινό 1962.

Από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα, στις 13 Δεκεμβρίου 1959, που έληξε με νίκη της Ένωσης με 2-1 πέρασαν 57 χρόνια και ο συνολικός απολογισμός των αγώνων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ δίνει ένα προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς με 27 νίκες, 22 ισοπαλίες και 11 νίκες της ΑΕΚ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Στις 25 Φεβρουαρίου του 1968, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο ξεκίνημα της δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας, η ΑΕΚ πέτυχε μια κομβική νίκη στην Τούμπα (1-2) στο δρόμο για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γένε Τσάκναντι, που ένα χρόνο αργότερα θα αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα μετά τη νίκη της με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια επικράτησε με το ίδιο σκορ και στο τέλος του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το γύρο θριάμβου μέσα στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 15΄ με τον Μίμη Παπαϊωάννου και στο 59΄ο αρχηγός της, Ανδρέας Σταματιάδης, έκανε δύο τα τέρματά βάζοντας τις βάσεις για την καθοριστική νίκη. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 81΄με κεφαλιά του Γιακουμή, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, η δε ΑΕΚ ύστερα από αυτό το «διπλό», ξέφυγε τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό και τέσσερις Παναθηναϊκό και Άρη.

Και κάτι που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Μετά από εκείνη τη νίκη της Ένωσης χρειάστηκαν να περάσουν 21 χρόνια για να νικήσει η ΑΕΚ και πάλι στην Τούμπα! Στις 14/9/1980 κέρδισε 2-1, αλλά στο Καυτανζόγλειο, ενώ τον Γενάρη του 1989 επικράτησε 1-0, αυτή τη φορά στη φυσική έδρα του αντιπάλου της.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ

Δύο χρόνια αργότερα, πάλι η Τούμπα έκρινε τον πρωταθλητή. Αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να επαναλάβει τον θρίαμβο του 1968 και η βαριά ήττα της με 4-0 από τον ΠΑΟΚ διατήρησε την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τον πρώτο Παναθηναϊκό, που ήξερε ότι δύσκολα θα έχανε ο ίδιος βαθμούς κάπου αλλού δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η απρόσμενη για τους Ενωσίτες ήττα προκάλεσε αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ στο στρατόπεδο των νικητών όλοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας για την πρώτη «τεσσάρα» επί ομάδες του Π.Ο.Κ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με γκολ του Σταύρου Σαράφη, οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι με τον Γιώργο Καραφέσκο. «Για το πέναλτι μην με ρωτάτε, είναι επιτυχία του Κούδα», εξομολογήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Χριστοδούλου, ενώ ο «Καίσαρας» έκανε δύο τα προσωπικά τέρματά του στο 44’ και μαζί το 2-0. Ένα γκολ την αρχή (48’) και το τέλος (90’) του β’ μέρους, από Παρίδη και Κούδα, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στον ΠΑΟΚ.

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

Η έντονη χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη, ευτυχώς, δεν προκάλεσε την αναβολή του ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» στις 2 Δεκεμβρίου του 1973, κι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε, ήδη, προκριθεί στους «8» του κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.

Στο χιονισμένο τερέν της Τούμπας, με διαιτητή τον Νίκο Ζλατάνο, η ομάδα του Λες Σάνον «γλεντούσε» την ΑΕΚ με το άνετο 3-0, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε εννέα λεπτά από τους Παρίδη (55'), Τερζανίδη (64') και Ασλανίδη (65').

Ύστερα από αυτή την ήττα η Ένωση κατρακύλησε στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να έχει το πάνω λόγο για την πρώτη θέση , αφήνοντας πίσω τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα.

Η ΝΙΚΗ – ΤΙΤΛΟΣ ΚΙ Ο ΝΕΤΟ

Το ημερολόγιο έδειχνε «2 Μαΐου 1976». Η Τούμπα με τον κόσμο σαν τσαμπιά στις κερκίδες (45.010 εισιτήρια) ήταν ηφαίστειο σε πλήρη ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την 2η στη βαθμολογία ΑΕΚ. Πριν το ντέρμπι το… ταμπλό (με σύστημα βαθμολογίας 2-1-0) έδειχνε: ΠΑΟΚ 43β, ΑΕΚ 41β. Υπολειπόταν 3 αγωνιστικές για το φινάλε του Πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κορυφαία ευκαιρία για το 1-0 στο 18ο λεπτό. Ο σπεσιαλίστας Σταύρος Σαράφης δεν σκόραρε με πέναλτι. Το κέρδισε ο Νέτο Γκουερίνο. Απέκρουσε ο «πορτιέρο» της ΑΕΚ, Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά μέχρι να φτάσουμε στο 89’ του αγώνα. Ο Κούλης Αποστολίδης κέρδισε φάουλ από τον Απόστολο Τόσκα. Το εκτέλεσε ο Γιώργος Κούδας. Διεκδίκησε την μπάλα ο Παναγιώτης Κερμανίδης από το Λάκη Νικολάου, στη καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ. Αυτή κύλησε αριστερά στη μικρή περιοχή. Προς την πλευρά της «Θύρας 4». Εκεί, την άγγιξε ο Νέτο Γκουερίνο. Κι έστειλε εαυτόν κι αλλήλους στον έβδομο ουρανό!

Ο ΠΑΟΚ μ’ εκείνη τη νίκη «σφράγισε» το πρώτο του πανελλήνιο πρωτάθλημα!

ΠΕΝΤΑΡΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ «ΦΟΝΙΑ»

Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 4-0 (στις 29-03-70 και στις 14-10-79) την ΑΕΚ, όμως στις 19 Δεκεμβρίου του 1982 έφτασε στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη για το πρωτάθλημα, με το εντυπωσιακό 5-0.

Τετάρτη απόγεμα, στη βροχερή Τούμπα η παρέα του Γιώργου Κούδα είχε μεγάλα κέφια. Ο κόσμος, όχι πολύς, παραμιλούσε στις κερκίδες βλέποντας τον ΠΑΟΚ του Χέερ να χορεύει και τον μεγάλο Θωμά Μαύρο να κουνάει αμήχανα το κεφάλι του γεμάτος απογοήτευση. Η ΑΕΚ μέχρι εκείνη τη μέρα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα γι’ αυτό και το τελικό αποτέλεσμα προκάλεσε αίσθηση.

Ο Γιώργος Κούδας (11’) άνοιξε το σκορ και ο συνονόματός του, Κωστίκος, με το ξεκίνημα (48’) του β’ μέρους έκανε το 2-0. Η Ένωση «κατέρρευσε» και έπεσε στα… δόντια του Χρήστου Δημόπουλου. Ο επιθετικός από την Ηλεία, μέσα σε 26 λεπτά (60', 70', 86') έφτασε στο «χατ τρικ» κι ο κόσμος άρχισε να του κολλάει το προσωνύμιο «φονιάς».

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ εκείνο το κυριακάτικο μεσημέρι της 7ης Ιουνίου του 1992 αποτελεί «κηλίδα» στη δική τους ιστορία. Η κόντρα με το Θωμά Βουλινό οδηγεί τον κόσμο εκτός Τούμπας και οι κερκίδες μένουν άδειες. Όχι, όμως, το πέταλο της θύρας 7 και της θύρας 8, που «ντύνεται» στα κιτρινόμαυρα! Πάνω από πέντε χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου και την στέψη της αγαπημένης τους ομάδας σε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Κόρινθο μια εβδομάδα νωρίτερα, έδωσε χαρακτήρα φιέστας για τους «κιτρινόμαυρους», με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω στον αρχηγό της Ένωσης, Γιώργο Σαββίδη, που αποχαιρετούσε την ομάδα έχοντας αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο και στην Ομόνοια.

Το σκορ (2-2) μικρή σημασία είχε και ελάχιστοι το θυμούνται. Όχι, όμως, τις εικόνες με τους πρωταθλητές παίκτες της ΑΕΚ να γιορτάζουν μέσα στην Τούμπα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΗ, ΕΞΟΡΙΑ…

«Μαύρη νύχτα», Δευτέρα βράδυ συγκεκριμένα, 6 Νοεμβρίου 1995, για τον ΠΑΟΚ με τους οπαδούς του να μπουκάρουν στο γήπεδο και να διακόπτουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η διαμάχη τους με τον Θωμά Βουλινό βρίσκεται στο απόγειο της, προετοιμάζονται συλλαλητήρια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και οργανωμένοι αντιδρούν μπροστά στο νέο διοικητικό αδιέξοδο.

Ο Πάρις Ζουμπούλης στο 9ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ, αλλά όλοι όσοι ήταν εκείνο το βράδυ στην Τούμπα, ένιωθαν την ατμόσφαιρα να «μυρίζει μπαρούτι». Τέσσερα χρόνια μετά την εφιαλτική βραδιά της Παρί Σεν Ζερμέν, ο ΠΑΟΚ θα ξαναζούσε τα ίδια και χειρότερα μέσα στο σπίτι του. Οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το ματς με τα γκολ των Κετσπάγια, Τσάρτα, όταν όμως ο Κωστής έκανε το 1-3 στο 61’ είχαμε την πρώτη μεγάλη διακοπή από το διαιτητή Βέλλιο. Ο βοηθός του Παχτίδης είχε γίνει «κινούμενος στόχος» από τους οπαδούς, που τον σημάδευαν με πέτρες κι άλλα αντικείμενα.

«Φέρτε εδώ τον Βουλινό» φώναζαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί και επτά λεπτά αργότερα, είχαμε την μεγάλη μπούκα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έτρεχαν να σωθούν στα αποδυτήρια, ενώ οι μάχες «σώμα με σώμα», οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ, κράτησαν για πάνω από μια ώρα.

Ο διαιτητής Βέλλιος «έκλεισε» το «φύλλο αγώνα» σημειώνοντας τη διακοπή στο 68ο λεπτό, ενώ ο απολογισμός της… μάχης ήταν: 26 τραυματίες, 12 αστυνομικοί, 7 οπαδοί του ΠΑΟΚ και 3 ΑΕΚτζήδες.

Η ΕΠΑΕ, λίγες μέρες μετά, έστειλε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην εξορία. Η εξοντωτική ποινή των 5 αγωνιστικών μακριά από την Τούμπα βάζει νέα εμπόδια στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία, στη χειρότερη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

ΜΑΤΣΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

Τα’ παμε και τα γράψαμε, αφού τα θυμηθήκαμε πριν από λίγες μέρες με αφορμή το «G-G» (γκολ-αυτογκόλ) του Φερνάντο Βαρέλα, που πέτυχε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ότι ακριβώς κι ο Κριστιάν Ντόλμπεργκ στο πιο συναρπαστικό ντέρμπι της τελευταίας 20ετίας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΕΚ, σε μια κατάμεστη Τούμπα, στην πρεμιέρα (20 Σεπτεμβρίου) της σεζόν 1999-2000.Η ΑΕΚ με τον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, όχι απλά μπαίνει δυνατά, αλλά στην πρώτη επίθεσή της κερδίζει πέναλτι και ανοίγει το σκορ με τον Σέρβο Ντράγκαν Τσίριτς. Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 16’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Μαραγκού, αλλά μέσα σε τρία λεπτά (20’-23’) η Ένωση έκανε το σκορ 1-3, χάρη στην κεφαλιά του Ντέμη Νικολαϊδη και το αυτογκόλ του Ντόλμπεργκ, που είχε τη μικρότερη εμπλοκή στη φάση, αλλά ήταν αυτός που αντί του Νάγκμπε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχόπουλου.

Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Ντόλμπεργκ «πήρε το αίμα του πίσω» σκοράροντας με το κεφάλι, μετά από φάουλ του Μαραγκού, μειώνοντας σε 2-3. Στο 46’ ο Δέλλας έκανε το 2-4, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπιέκοβιτς, από το 52’, και με γκολ των Γεωργιάδη (65’) και Βαλένσια (89’) ισοφάρισε σε 4-4 στο πιο απολαυστικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ της τελευταίας 20ετίας.

ΠΡΟΒΑ ΣΤΟ «ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙΟΥ»!

Ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων, χωρίς καλά διοίκηση, τρέχει στο δρόμο προς τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε η 3η θέση στο πρωτάθλημα σ’ έφερνε ένα βήμα πριν από τους ομίλους κι από θέση ισχύος.

Αν και απέμεναν έξι αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος εκείνο το ντέρμπι έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στον «Δικέφαλο του Βορρά» στη μάχη με την ΑΕΚ για το τρίτο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ γι’ αυτό και 25.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν στις εξέδρες της Τούμπας πρόβα στο «κούνημα του σεντονιού»

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, τελικά, επικράτησε με 3-2 σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΚ του Ιλιε Ντουμιτρέσκου έφτασε πρώτη στο γκολ με τον Λυμπερόπουλο (34’) και «πάγωσε» την Τούμπα, όταν στο 42' ο «Λύμπε» με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Όμως, η λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν βρήκε την Ένωση μπροστά στο σκορ! Βλέπετε, ο Γιασεμής Γιασεμάκης, είχε διαφορετική άποψη. Αρχικά στο 45' με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από σέντρα του Σπάσιτς, νίκησε για δεύτερη φορά με κεφαλιά τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Όλα κρίθηκαν στο 57ο λεπτό του ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ σ’ εκείνο το χρονικό σημείο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε μόνος του προς την περιοχή του Μιχαηλίδη και ανετράπη από τον Καψή. Ο διαιτητής Τσίκινης απέβαλε τον διεθνή άσο της ΑΕΚ και στην εξέλιξη της φάσης, ο «Σάλπι» εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και τους φιλάθλους της ομάδας του στα «ουράνια».

Το τελευταίο σφύριγμα του Τσίκινη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την συμμετοχή τους στα προκριματικά του νέου Champions League. Τι σεντόνια απλώθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας, τι ύμνοι παίχθηκαν από τα μεγάφωνα. Οι ΠΑΟΚτσήδες λογάριαζαν χωρίς τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το μεγαλύτερο εξωαγωνιστικό φιάσκο στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, λόγους μήνες αργότερα…

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΑΕΚ του Σάχα, του Παπασταθόπουλου, του Δέλλα, του Ζήκου, του Ριβάλντο, του Μπλάνκο και του Λυμπερόπουλου, με προπονητή τον Νίκο Κωστένογλου, πετυχαίνει τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της στην Τούμπα, με το εντυπωσιακό 4-0.

Ο ΠΑΟΚ σε μια μεταβατική περίοδο περίμενε πως και πώς να τελειώσει το… μαρτύριο του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ είχε ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο κι ενώ εκκρεμούσε η υπόθεση Βάλνερ και η τύχη του αγώνα Απόλλωνα Καλαμαριάς – Ολυμπιακού, που οι ερυθρόλευκοι έχασαν στο γήπεδο, αλλά κέρδισαν στα χαρτιά.

Η Ένωση ήταν καταιγιστική και η κιτρινόμαυρη παράσταση, μπροστά στα μάτια του Φερνάντο Σάντος, ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Μόλις στο 20’ ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και μέσα σε πέντε λεπτά, Μπλάνκο (23’) και Λυμπερόπουλος (25’) ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το γκολ του Καλόν (82’) έμοιαζε με το κερασάκι στην τούρτα.τ

Ηταν το τελευταίο παιχνίδι που είδαμε τον Γιώργο Γεωργιάδη να αγωνίζεται στα γήπεδα.

 

Τελευταία Νέα