Ο Μένιος έπιασε... 13άρι!

Ο Μένιος έπιασε... 13άρι!

Πριν μερικές εβδομάδες η φωτογραφία του να μαζεύει... κόπους και αναμνήσεις μιας ζωής μέσα σε μια κούτα έγινε viral! Τώρα ήρθε η ώρα για γίνει best seller! Τα «Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι» του Μένιου Σακελλαρόπουλου κυκλοφόρησαν και σε περιμένουν για ένα ακόμη συγκλονιστικό ταξίδι! 

Επιμέλεια:

Από την περασμένη Πέμπτη ένα ακόμη... παιδί του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα, το 13ο, είναι στα ράφια όλων των βιβλιοπωλείων! Αν κρίνουμε από όλα τα προηγούμενα και τα «Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι» πρόκειται να συναρπάσουν και να κάνουν τον αναγνώστη να μην θέλει να αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του! «Και τα χαρτομάντηλα» όπως μας επισήμανε ο Μένιος ως μια πρώτη εικόνα από τα... προσεχώς!

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό ταξίδι στον κόσμο του σκοταδιού, εκεί όπου το φως παίρνει μια νέα διάσταση. Μια ιστορία για τον θρίαμβο της ανθρώπινης θέλησης.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: «Στα σαράντα δύο του χρόνια ο Αλέξανδρος Παυλής, πολιτικός μηχανικός, βρίσκεται βυθισμένος στην απελπισία της αναδουλειάς και της ανασφάλειας. Αλλά τα μεγάλα του προβλήματα και η σοβαρή κρίση στη μακρόχρονη σχέση του με την Άννα είναι ένα τίποτα μπροστά στο παιχνίδι της μοίρας, αφού από ένα σφοδρό αυτοκινητικό ατύχημα χάνει το φως του. Το σοκ είναι τεράστιο και το σκοτάδι του τον τραβάει στην αυτοκαταστροφή. Κι εκεί που πιστεύει ότι όλα έχουν τελειώσει γι’ αυτόν, ανακαλύπτει έναν καινούργιο κόσμο, άγνωστο, δύσκολο αλλά και μαγικό. Η δασκάλα του στη γραφή Μπράιγ, η Μαργαρίτα, τυφλή εκ γενετής, τον βοηθάει να σταθεί στα πόδια του. Νιώθει να ξαναγεννιέται. Αλλά και στη νέα του ζωή τα εμπόδια είναι τεράστια. Πάλι η μοίρα σκηνοθετεί κάτι αδιανόητο. Κι εκεί πια θα μιλήσει η δύναμη της ψυχής».

 

13 ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - Του Μένιου Σακελαρόπουλου

Επόμενα Άρθρα

Ο «Μπατιγκόλ» που τα... σάρωσε όλα!

Ο «Μπατιγκόλ» που τα... σάρωσε όλα!

Τι κι αν πέρασαν περίπου 15 χρόνια από τότε που έφυγε από την... κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή; Ακόμη και σήμερα ο τεράστιος «Μπατίγκολ» ξεσηκώνει τα πλήθη!

Ο θρύλος, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν!

Ο θρύλος, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν!

Τη μέρα των γενεθλίων του, το Gazzetta Weekend Journal γράφει για τον Ζβόνιμιρ Μπόμπαν που έγινε θρύλος στην Μίλαν αλλά και σε ολόκληρη την Κροατία.