Για την... φανέλα ρε γαμώτο!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Για την... φανέλα ρε γαμώτο!

bet365

Το G-Weekend λίγες ώρες πριν την «πρώτη σέντρα»... τρύπωσε στα αποδυτήρια των 16 ονομάτων βρήκε τις φανέλες τους και σας τις παρουσιάζει...

Με την σέντρα στο... αγαπημένο πρωτάθλημα της Super League, να είναι... προ των πυλών, το G-Weekend Journal κάνει ένα μικρό «spoiler» και σας παρουσιάζει λίγες ώρες νωρίτερα, τις φανέλες με τις οποίες θα απολαμβάνουμε τις ομάδες στην νέα σεζόν. Με αρκετές αλλαγές, σε σήματα, ονόματα, εταιρίες, με πρωτοποριακές μεθόδους, αλλά και επετειακές εμφανίσεις, όλα είναι έτοιμα για το πιο συναρπαστικό (sic) πρωτάθλημα του κόσμου! Καλά, όχι, αλλά εμάς μας αρέσει και... γουστάρουμε και «ελπίζουμε».

Ολυμπιακός:

Σε κλασικό «ερυθρόλευκο» η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού και για την νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό να εμπιστεύεται και φέτος την adidas, η οποία φρόντισε να φτιάξει ένα σχέδιο ειδικά για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

ΠΑΟΚ:

Μείγμα με κλασική εμφάνιση, εμπλουτισμένη με σύγχρονες λεπτομέρειες, οι επετειακές φανέλες του ΠΑΟΚ, με αφορμή την συμπλήρωση 90 ετών του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Και πάλι από την macron, που έντυσε και πέρσι τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και την στήριξη της Sportingbet για ακόμα μία σεζόν και με την χρυσή ρίγα να συμβολίζει την ιστορία του συλλόγου και να ενώνει το παρελθόν με το μέλλον.

Παναθηναϊκός:

Στην οριζόντια ρίγα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, με την Puma να σχεδιάζει μία φανέλα που θυμίζει αυτή με την οποία το «τριφύλλι» σήκωσε το Κύπελλο πριν από δύο χρόνια. Παράλληλα, υπάρχουν και η κλασική λευκή με πράσινες λεπτομέρειες και η τρίτη που διατηρείται μπλε, ενώ σκουραίνει ψηλά στα μανίκια και έχει πράσινο χρώμα στο ίδιο στιλ με τη δεύτερη.

ΑΕΚ:

Η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ παραμένει... κλασική και «κιτρινόμαυρη». Έτσι, η δεύτερη είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. καθώς είναι ολόμαυρη, με πολύ λεπτή κίτρινη κάθετη ρίγα. ταυτόχρονα, σούπερ είναι και το σήμα που κοσμεί όλες τις φανέλες, αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση, στα πρότυπα κορυφαίων club του εξωτερικού. Η τρίτη εμφάνιση, η οποία πριν καν παρουσιαστεί, είχε προλάβει να φέρει αντιδράσεις, είναι σε ροζ-φούξια απόχρωση.

Πανιώνιος:

Απόλυτα ανανεωμένος ο Πανιώνιος, με την φανέλα του να φέρει την υπογραφή της εταιρίας luanvi και να έχει άσπρες-κόκκινες ρίγες, ενώ ψηλά, σε ώμους και μανίκια είναι μπλε. μόνο και μόνο που την... λανσάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού, ο Ενγκόγκ, η νέα εμφάνιση του συλλόγου έχει όλα τα φόντα για να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Εντυπωσιακή, αλλά και Ευρωπαϊκή. Η νέα φανέλα του ΠΑΣ με την υπογραφή της Nike, έκανε ντεμπούτο με την Οντ Γκρένλαντ και έφερε γούρι στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Με το χρώμα να είναι μπλε, αλλά σε αρκετές αποχρώσεις, σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά και ήδη δεκάδες οπαδοί του συλλόγου φρόντισαν να την προμηθευτούν.

Αστέρας Τρίπολης:

Επετειακή συλλεκτική φανέλα για τον Αστέρα, σε επιμέλεια της Nike και κοινή με τον ΑΠΟΕΛ, η νέα φανέλα του αστέρα Τρίπολης είναι κίτρινη, ενώ έχει διακριτικές, πολύ λεπτές μπλε οριζόντιες ρίγες. Πέρα από τα χαρακτηριστικά που αφορούν το κομμάτι της εμφάνισης, η τεχνολογία Dri Fit και ο σχεδιασμός για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα, έρχονται να προστεθούν και να δημιουργήσουν μία εξαιρετική φανέλα για τους «Αρκάδες».

Πλατανιάς:

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν, ο Πλατανιάς επιλέγει, ίσως και για... γούρι, να κρατήσει για μία ακόμα χρονιά την ίδια εμφάνιση, σε επιμέλεια της macron. Η πρώτη των Κρητικών, θα είναι και φέτος η κλασική με τις χοντρές, άσπρες και κόκκινες οριζόντιες ρίγες. Η δεύτερη θα έχει μία πολύ μικρή διαφορά, με το λευκό στον λαιμό να περιορίζεται ακόμα περισσότερο, ενώ σε πιο ανοιχτή απόχρωση θα είναι η τρίτη.

Ατρόμητος:

Προσπάθεια για επανεκκίνηση κάνει ο Ατρόμητος, που θέλει να αφήσει πίσω του την αποτυχημένη, περσινή σεζόν. Έτσι, στο ίδιο κλίμα και η Nike, σχεδίασε μία νέα φανέλα για το «αστέρι», με άσπρες και μπλε ρίγες, που από κάτω προς τα πάνω, γίνεται πιο σκούρα.

Λεβαδειακός;

Παρουσίαση μπορεί να μην έκανε για την νέα του φανέλα, όμως, η λογική «δείχνει» πως και πάλι οι άσπρες και πράσινες ρίγες θα κυριαρχούν στην βασική εμφάνιση. Παρόλα αυτά, στα φιλικά αγωνίστηκε πιο πολύ με τις σκούρες μπλε εμφανίσεις της Legea, ενώ υπήρξε και μία ολόλευκη, που ενδέχεται να είναι η τρίτη.

Παναιτωλικός:

Ακόμη ένα καλοκαίρι στο Αγρίνιο άλλαξαν εταιρία ένδυσης. Aπό την Joma... πέρασαν στην ιταλική Legea! O Παναιτωλικός ετοιμάζεται να ξεκινήσει την σεζόν με νέο σήμα και εμφανίσεις. Αμφότερα φέρουν τον ήρωα της Αιτωλίας, τον Τίτορμο, σε ένα επετειακό «λουκ», με αφορμή τα 90 χρόνια του ιστορικού συλλόγου του Αγρινίου. Η βασική εμφάνιση είναι η κίτρινη φανέλα με το μπλε σορτσάκι. Μάλιστα στην φανέλα ξεχωρίζει το έμβλημα της ομάδας, που είναι κάτω από τον χορηγό!

Ηρακλής:

Με τα... χίλια προβλήματα που ταλαιπώρησαν τον Ηρακλή το τελευταίο καλοκαίρι, φυσικό είναι να μην πέσει το βάρος σε νέες εμφανίσεις, αφού υπήρχαν πολύ πιο σοβαρά θέματα. Έτσι, στα περισσότερα φιλικά η εμφάνιση ήταν σκέτη και απλή μπλε, σχεδιασμένη από την Givova. Με αυτή αναμένεται να ξεκινήσει και την σεζόν, ενώ στην πορεία αυτής, δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Ξάνθη:

Αν και άλλαξε σήμα, η φανέλα της Ξάνθης παραμένει στα πρότυπα της περσινής, χωρίς κάποια διαφοροποίηση στο σχέδιο. Έχει, όμως νέο έμβλημα και φυσικά, άλλο όνομα, αφού το Skoda αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Βέροια:

Μία νέα ομάδα, η Βέροια, υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και φυσικά, δε θα μπορούσε να μην έχει και μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Η λευκή, που φορέθηκε κατά κόρον στα φιλικά, δεν είναι σίγουρο αν θα αποτελέσει την πρώτη ή την δεύτερη, όμως είναι σίγουρα αρκετά πρωτότυπη. Σχεδιασμένη από την εταιρία Givova, όλη λευκή, με μία κάθετη ρίγα, σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις στο στήθος

ΑΕΛ:

Μπορεί η βυσσινί να προορίζεται για πρώτη, όμως η λευκή εμφάνιση είναι αυτή που ξεχωρίζει στην επιστροφή της ΑΕΛ στα μεγάλα σαλόνια. Πέρα από το σήμα, υπάρχει και η βυσσινί λεπτομέρεια που σπάει το άσπρο, σε δύο κάθετες ρίγες διαφορετικής απόχρωσης, η οποίες «κόβονται» για να κάνουν... χώρο στον χορηγό!

Κέρκυρα:

Η επιστροφή της Κέρκυρας στην πρώτη κατηγορία, αλλά και η αλλαγή και εταιρίας που θα ντύσει την ομάδα - συμφωνία με macron - δεν ήταν αρκετή για να χαλάσει την επιτυχημένη συνταγή με την κλασική ριγέ φανέλα. Παρόλα αυτά, αυτή που φορέθηκε πιο πολύ το καλοκαίρι στα φιλικά, ήταν η δεύτερη, σε απόχρωση σκούρο μπλε, με μία ρίγα κόκκινη που... ενώνει τα χέρια του παίκτη με τον λαιμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα