Από το Μπατακλάν στο Piraeus 117 Academy!

Gazzetta team
Από το Μπατακλάν στο Piraeus 117 Academy!

bet365

H πολύ ενδιαφέρουσα μπάντα των Τζέσε Χιουζ και Τζος Χομ, η οποία έπαιζε στο Μπατακλάν το βράδυ της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γαλλία, έρχεται στη χώρα μας για ένα και μοναδικό live στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το όνομά τους παραπέμπει σε... metal, όμως η μουσική τους είναι τελείως διαφορετική! Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Queens of the Stone Age, Τζος Χομ, ίδρυσαν την μπάντα μαζί με τον Χιουζ το 1988 και το όνομά τους οφείλεται σε... εσωτερικό αστείο, όταν σε μια μεταξύ τους κουβέντα ο Χομ περιέγραψε την μουσική της πολωνικής μπάντας Vader σαν death metal παιγμένο με στιλ... Εagles, των Καλιφορνέζων ρόκερς από τα 70ς! Από αυτή την κουβέντα, βγήκε και το όνομα! Alternative, garage, blues, desert, μα πάνω από όλα ροκ η μουσική τους έδωσε στους 2 σπουδαίους μουσικούς τον χώρο να εκφράσουν όλες τους τις καλλιτεχνικές αρετές και το δηλητηριώδες χιούμορ τους.

Οι Eagles of Death Metal ήταν στο Μπατακλάν την μέρα της επίθεσης των τρομοκρατών του ISIS. Εκεί, έχασε τη ζωή του, μαζί με τους 87 θεατές και άνθρωπος από το τμήμα merchandise του γκρουπ. o Χιουζ άσκησε κριτική στην ασφάλεια του χώρου όπου έγινε το μακελειό, αφήνοντας υπονοούμενα ότι κάποιοι από τους σεκιούριτι ίσως ήξεραν πριν από την επίθεση. Στη συνέχεια, οι διοργανωτές των φεστιβάλ Rock En Seine και Cabaret ακύρωσαν τη συμμετοχή της μπάντας στα φεστιβάλ τους επί γαλλικού εδάφους, με τον τραγουδιστή στη συνέχεια να ανασκευάζει τις δηλώσεις του και να παίρνει το 100% την ευθύνη τους, τονίζοντας πως δεν τις ασπάζεται η μπάντα.

Μέσα στο 2015, οι Eagles έβγαλαν το εξαιρετικό άλμπουμ Zipper Down και οι ροκ συγχορδίες τους έρχονται να πλυμμηρίσουν την Αθήνα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον live στις 7 Σεπτεμβρίου!

Χώρος : PIRAEUS 117 ACADEMY
Πόλη : ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Διεύθυνση : Πειραιώς 117
Τιμή Προπώλησης :
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 29 €
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 34 €
Σημεία Προπώλησης :
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα