Η «θρυλική» Ναστάζια μας τα... λέει ΟΛΑ!

Η «θρυλική» Ναστάζια μας τα... λέει ΟΛΑ!

bet365

Που χάθηκες βρε Ναστάζια; Το πρώην εκρηκτικό μοντέλο-κορίτσι του Θέμου, θυμίζει τις μέρες που παραμιλούσε μαζί της το αντρικό κοινό με μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο G-Weekend!

Ο κομήτης του Χάλεϊ κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή της Γης κάθε 75 με 76 χρόνια. H Nαστάζια Μητροπούλου, η ξανθιά καλλονή με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το μοναδικό σκέρτσο αποτέλεσε τον απόλυτο τηλεοπτικό κομήτη, όντας παρτενέρ του Θέμου Αναστασιάδη στο ΟΛΑ.

Οι εμφανίσεις ακόμη και σήμερα αποτελούν θέμα συζήτησης. Η απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και αρκετά είναι ιδιαίτερα αισθητή! Το καυτό μοντέλο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις και το χυμώδες μπούστο, είναι πλέον μελαχρινό, αλλά και κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Η Ναστάζια αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα στην showbiz, επιστρέφοντας στην πατρίδα της, στο Γαλατά. Η απόφαση της να αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένη και σωτήρια για την ίδια.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για… ΟΛΑ στο G-Weekend. Για την τηλεοπτική της δόξα, την δημοσιότητα της, τις ασχολίες της, τη νέα της ζωή, αλλά και την απόφαση να αλλάξει την καθημερινότητα της!

- Έγινες ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή στο ΟΛΑ στο πλευρό του Θέμου. Πως θα χαρακτήριζες εκείνη την εποχή της ζωής σου;

«Ήταν μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου! Πέρασα υπέροχα. Ήταν κάτι καινούριο για μένα και διαφορετικό. Ήταν το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα».

- Θεωρείς πως η δημοσιότητα σου έκανε καλό ή σε έβλαψε;

«Η δημοσιότητα μου έκανε καλό, καθώς ήμουν ντροπαλή με τους γύρω μου. Με την δημοσιότητα απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έζησα υπέροχες στιγμές».

- Ήταν εύκολο να διαχειριστείς την φήμη σου, αλλά και το γεγονός πως ξαφνικά σε αναγνώριζε όλη η Ελλάδα;

«Η αλήθεια είναι πως στην αρχή μου φαινόταν πολύ περίεργο. Τις περισσότερες φορές μου άρεσε η όλη φάση, αλλά καμιά φορά υπήρχαν στιγμές που ένιωθα πολύ άγχος».

-Πως ήταν η σχέση σου με τον Θέμο Αναστασιάδη;

«Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Τον εκτιμώ απίστευτα. Τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά. Είναι φοβερός και βγάζει πολύ θετική ενέργεια».

- Πλέον, η ζωή σου είναι εντελώς διαφορετική. Βλέποντας πλάνα από την εκπομπή ή φωτογραφήσεις σου σε περιοδικά νιώθεις άβολα; Πως σου φαίνονται όλα αυτά σήμερα;

«Δεν νιώθω άβολα. Ίσα ίσα είναι υπέροχες αναμνήσεις… Λατρεύω την ζωή μου τώρα. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στο χώρο. Έχω τέλειες αναμνήσεις και δεν θα τις άλλαζα με τίποτα.

Κάθε στάδιο της ζωής είναι διαφορετικό και όμορφο με τις αλλαγές και τις εκπλήξεις της».

- Στο ΟΛΑ προκαλούσες με το ντύσιμο σου. Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα το ξανάκανες;

Το ίδιο θα έκανα πάλι! Ό,τι κάνω, το κάνω με τρέλα και αυτοπεποίθηση. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας για το ντύσιμο μου κτλ.».

-Γιατί αποφάσισες να αποτραβηχτείς από τα φώτα της δημοσιότητας; Υπάρχει κάτι που σου λείπει σήμερα από εκείνη την εποχή;

«Έζησα τα πάντα τόσο έντονα που το μόνο που ήθελα πλέον ήταν εσωτερική γαλήνη και ξεκούραση! Όπως σου είπα και πριν κάθε στάδιο της ζωής είναι διαφορετικό. Τώρα η ζωή μου είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ».

- Πως νιώθεις σήμερα που απέχεις από τα media; Πως περνάς τον χρόνο σου;

«Περνάω υπέροχα. Προσέχω τα ζωάκια μου, περνάω φανταστικά με τους δικούς μου ανθρώπους, οικογένεια, φίλοι κτλ. Στον ελεύθερο χρόνο μου ζωγραφίζω, γράφω στίχους, ηχογραφώ τραγούδια, περνάω τέλεια. Γενικά πιο πολύ ασχολούμαι με τα ζωάκια μου! Όνειρ μου είναι να ανοίξω ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα».

- Υπάρχει στο μυαλό σου η σκέψη να επιστρέψεις;

«Όχι, δεν θέλω… Μόνο καμιά συνέντευξη, αλλά μέχρι εκεί. Ακόμα και εκεί είμαι πολύ επιλεκτική».

- Δέχθηκες ανήθικες προτάσεις και πιέσεις το διάστημα που εργαζόσουν στην TV; Θα ενθάρρυνες μια νέα κοπέλα να ακολουθήσει την δική σου καριέρα;

«Ναι μου είχαν κάνει ανήθικες προτάσεις και ‘έφαγαν’ Χ. Η συμβουλή μου σε μία νέα κοπέλα στο χώρο είναι πρώτον να πιστεύει στα όνειρα της και ότι κάθε εμπόδιο για καλό! Επίσης χρειάζεται πολύ προσοχή. Δεν είναι όλος ο κόσμος καλός».

- Πόσο δύσκολο ήταν να ξεπεράσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισες μετά την καριέρα σου ως μοντέλο;

«Όλοι μας περνάμε δυσκολίες, ο καθένας έχει τα δικά του. Πρέπει όμως να έχουμε θετική σκέψη και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι όμορφο έχουμε στη ζωή μας».

- Υπάρχει κάποια ιστορία με θαυμαστή σου που θα ήθελες να μοιραστείς με τους αναγνώστες του G-Weekend;

«Έχουν τύχει πολλά αστεία σκηνικά, αλλά το πιο αστείο ήταν όταν είχε έρθει η συγκάτοικος μου σπίτι με έναν φίλο της. Ο φίλος της κοιτούσε τις αφίσες μου στο δωμάτιο μου.

Άρχισε να λέει λοιπόν το όνομα μου. Εγώ ήμουν στο μπάνιο. Γυρίζω νομίζοντας πως κάποιος με φώναζε και έμεινε κάγκελο ο νεαρός (γέλια).

Άρχισε να λέει στη συγκάτοικο μου. ‘Γιατί δεν μου είπες ότι συγκατοικείς με τη Ναστάζια’. Γελούσαμε όλοι μαζί. Φάση είχε».

 

Τελευταία Νέα