Ένα ευχαριστώ από... χρυσάφι και συνεχίζουμε!

Gazzetta team
Ένα ευχαριστώ από... χρυσάφι και συνεχίζουμε!

bet365

Στις 5 Ιουνίου 2015 είδε το... πρώτο φως του διαδικτύου! Στις 16 Ιουνίου 2016 είδε το... χρυσό ως επιστέγασμα της καλής δουλειάς που έγινε όλο αυτό το χρόνο! Το G- Weekend Journal μεγάλωσε και πέτυχε...

Φτάνοντας στον ένα χρόνο ζωής, η ευθύνη και η υποχρέωση προς τους χιλιάδες αναγνώστες του είναι ακόμη μεγαλύτερες. Το κυνήγι των ιδιαίτερων θεμάτων παραμένει προτεραιότητα όλων των συντακτών, έτσι ώστε η συνήθεια του Σαββατοκύριακου να περικλείεται κι όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας από μια γλυκιά προσμονή!

Παραπάνω από 1.5 εκατομμύριο μοναδικοί επισκέπτες έχουν βρεθεί στις «σελίδες» του, ενώ διαβάστηκαν περισσότερες από 4 εκατομμύρια pageviews. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Από την μία η αγάπη του κόσμου και από την άλλη η αναγνώριση μέσω των Digital Awards δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά και δίψα. Έτσι στο G-Weekend Journal έχουμε βάλει... πλώρη για ακόμη πιο ψηλά.

Οι συντάκτες, αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες στο Νο1 online περιοδικό, απολαμβάνουν να ψάχνουν το διαφορετικό κάνοντας ένα break από την καθημερινότητα τους. Αυτό είναι και η καλύτερη υπόσχεση για την συνέχεια. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και... μείνετε συντονισμένοι. Ακολουθούν τα καλύτερα!

 

Τελευταία Νέα