Η Κατερίνα δεν... κόβεται ποτέ! (pics)

Η Κατερίνα δεν... κόβεται ποτέ! (pics)

Με έκπληξη ακούσαμε την είδηση για την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και αποφασίσαμε να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Να ανακοινώσουμε πως εμείς την Κατερίνα δεν την κόβουμε ποτέ!!!

Επιμέλεια:

Μια πρωτοφανή απόφαση πήρε ο Alpha, προχωρώντας στο κόψιμο της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου... Αυτό όπως ήταν λογικό έφερε την έντονη απογοήτευση στην αγαπημένη σας στήλη Ladies του G-Weekend Journal και έτσι αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ένα ΣΚ σε αυτό το κορίτσι.

Σε μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες στην Ελλάδας. Να στείλουμε το δικό μας μήνυμα στον Alpha, να καταλάβουν όλοι πως η Κατερίνα δεν κόβεται! Δεν μπορεί κανείς να μας την στερήσει και γι' αυτό το λόγο εμείς την Καινούργιου δεν θα την κόψουμε ποτέ!

 

Επόμενα Άρθρα

Με τον Γιώργο, τον Μπερμπάτοφ και τ' άλλα παιδιά!

Με τον Γιώργο, τον Μπερμπάτοφ και τ' άλλα παιδιά!

Ο ΠΑΟΚ είναι οι πρωταγωνιστές του... Θετικοί κι αρνητικοί. Υπήρξαν πολλοί την σεζόν που ολοκληρώθηκε και το Face Control σκιαγραφεί τους σημαντικότερους...

Κάνοντας την νύχτα... μέρα! (vid)

Κάνοντας την νύχτα... μέρα! (vid)

Έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στον πιο δραματικό τελικό της τελευταίας 20ετίας! Δικαίως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το... τιμώμενο πρόσωπο και στους πανηγυρισμούς των φίλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!