Burger με άρωμα... Αιγαίου!

Θάνος Σαρρής
Burger με άρωμα... Αιγαίου!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal δοκίμασε και σας μεταφέρει την απόλυτη εμπειρία μπέργκερ. Και μάλιστα, δίπλα στη θάλασσα!

Είναι κοινό μυστικό πως αν κάνεις βάζοντας την προσωπική σου πινελιά και μεράκι, θα είναι καλό. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το Del's Kitchen στην Παροικία της Πάρου.

Ο ιδιοκτήτης του, ο... Ντελ, το ξεκίνησε με στόχο να είναι κάτι που θα γουστάρει πρώτα από όλα ο ίδιος και η παρέα του. Γι' αυτό και τα μπέργκερ είναι... εμπνευσμένα από αυτούς! Το Castrito με τα καυτερά και το αβοκάντο για την ισορροπία, το full extra Butthead's, το Three Kitties για τα... τρία γατιά, το kiwi για εκείνους που μένουν ορκισμένα αδύνατοι και κάνουν δύο ώρες για να φάνε ένα πιάτο.

Τα μπέργκερ δεν διαθέτουν μόνο πρωτότυπα ονόματα. Πιθανότατα επειδή έχουν άμεσες αναφορές και σε κολλητούς, τους δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα. Δεν είναι μόνο το εκπληκτικό, ζουμερό μπιφτέκι ζυμωμένο από ντόπιους κιμάδες. Είναι το σύνολο. Το μαλακό ψωμάκι, οι φρεσκομαγειρεμένες σάλτσες, τα τυριά και όλα τα υλικά, καθώς και το δέσιμό τους.

Εκτός όμως από αυτά, η κουζίνα καταφέρνει να βγάζει ανάλογης ποιότητας μακαρονάδες, πεντανόστιμες σαλάτες και finger food, καθώς και καθημερινά μαγειρευτά φαγητά.

Σκεφτείτε λοιπόν την αγαπημένη σας τροφή, μαζί με μια παγωμένη μπύρα απευθείας από το βαρέλι, σε ένα τραπέζι σαν αυτό... Δεν χρειάζεται κάτι άλλο!

Εμείς, πάντως, για να το... ζήσουμε καλύτερα, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ένα challenge. Για δύο άτομα ένα μπέργκερ με οκτώ μπιφτέκια, 4 λουκάνικα, δύο πανσέτες, 4 αυγά, πολύ, πραγματικά πολύ μπέικον και αρκετά ακόμα πραγματάκια. Σάλτσες, onion rings, τομάτα και αρκετές πατάτες!

Το αποτέλεσμα; Δείτε το στο video...

Το Del's βρίσκεται στην παραλία της Παροικίας, με τραπέζια δίπλα στη θάλασσα. Αν οι διακοπές σας βγάλουν στην πανέμορφη Πάρο, μην το χάσετε.

 

Τελευταία Νέα