Ζήσε στη Santοrini μία μοναδική Experience!

Ζήσε στη Santοrini μία μοναδική Experience!

bet365

To Gazzetta Weekend Journal παρουσιάζει μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που θα γίνει στο ομορφότερο νησί του κόσμου.

Η Σαντορίνη είναι από μόνη της γοητευτική και πανέμορφη. Κάθε εβδομάδα διαβάζουμε σε διάφορα άρθρα από το εξωτερικό να κατατάσσεται στη λίστα με τα 10 ωραιότερα νησιά της Ευρώπης ή του κόσμου!

Η εξωπραγματική της ομορφιά, η θέα της Καλντέρας που σου κόβει την ανάσα, τα γραφικά σοκάκια στα Φηρά και την Οία, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, οι εκατοντάδες σπουδαίες επιλογές από καφέ, εστιατόρια και μπαρ, αλλά και τα καταπληκτικά ξενοδοχεία της, δικαίως την έχουν φέρει μέσα σε όλα τα top 10 των νησιών του πλανήτη.

Για φέτος η Σαντορίνη μπορεί να συνδυαστεί με ένα εξαιρετικό αθλητικό event που δεν έχει όμοιο του σε όλο τον πλανήτη. Το Santorini Experience γίνεται για 2η χρονιά, θα διεξαχθεί στις 7-9 Οκτωβρίου 2016, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις της κολύμβησης και του τρεξίματος!

Σε μία εποχή που πλέον το νησί μοιάζει ακόμα πιο όμορφο και ανθρώπινο καθώς έχουν αποχωρήσει οι ορδές των τουριστών και οι τιμές είναι πιο οικονομικές, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τη Σαντορίνη από μία άλλη οπτική γωνία και παράλληλα να πάρει μέρος σε εξαιρετικούς αγώνες.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών, με τους κολυμβητές να έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στην Καλντέρα, με φόντο τα κάτασπρα σπίτια του νησιού. Την κολυμβητική διαδρομή έχει σχεδιάσει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός με πολλά μετάλλια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Νίκος Γέμελος, που είναι και ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στην κολύμβηση. Η εμπειρία μοναδική σε μία βαθιά θάλασσα κολυμπώντας μαζί με σπουδαία ονόματα της Εθνικής μας ομάδας, όπως ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κέλλυ Αραούζου. Δίπλα τους μια πλειάδα κορυφαίων αθλητών κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης όπως οι Αντώνης Φωκαΐδης, Γιώργος Αρνιακός και Δημήτρης Νέγρης.

Την επόμενη μέρα, η εμπειρία συνεχίζεται με τρέξιμο, στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα. Τρέξιμο δίπλα στον γκρεμό, στα γραφικά σοκάκια στο Ημεροβίγλι και το Φηροστεφάνη, με ενέργεια ηφαιστιακή! Τις διαδρομές έχει σχεδιάσει για φέτος ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην αυθεντική διαδρομή και προπονητής τρεξίματος, ο Νίκος Πολιάς.

Το Santorini Experience, όμως, δεν ανήκει μόνο στους μεγάλους αλλά και στους μικρούς φίλους του αθλητισμού καθώς έχουν προγραμματιστεί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης και για παιδιά, με τη συμβολική συμμετοχή όλων των σπουδαίων αθλητών που θα έρθουν στο νησί!

Στα πλεονεκτήματα της διοργάνωσης ότι γίνεται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνισμα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης σε διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, σηματοδοτώντας την σπουδαιότητα και επισημότητα του Santorini Experience, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Μεγάλη αναμένεται και η συμμετοχή από το εξωτερικό, με τη Σαντορίνη να γνωρίζει σημαντική προβολή μέσω του καναλιού FOX Sports της FOX Networks Group, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο, το οποίο αναλαμβάνει φέτος ως Official Broadcaster τη μετάδοση του sports documentary «Santorini Experience». To sports documentary θα μεταφέρει μοναδικές εικόνες από τη Σαντορίνη, σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports.

 

Τελευταία Νέα