Ζιζού-Τσόλο: Έτσι τους προετοίμασαν! (gifs, vids)

Ζιζού-Τσόλο: Έτσι τους προετοίμασαν! (gifs, vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend κατάφερε (μη ρωτάς πως) και έμαθε πως οι δύο προπονητές «έφτιαξαν» τους παίχτες τους για τον τελικό του Champions League.

Πάμε να δούμε πως κύλησε η εβδομάδα πριν τον τελικό, για τους παίχτες των δύο ομάδων της Μαδρίτης.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν τους ξύπνησε κατά τις 10 το πρωί με Doris Day και το “Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be)”. Τραγούδι με διττή έννοια, σαν να λέει δηλάδή στους παίχτες «Ότι είναι να γίνει θα γίνει, η ζωή προχωράει ακόμα και αν δεν πάρουμε το Champions League». Οι παίχτες σιγά σιγά, φόρεσαν τις ρόμπες τους, έβαλαν τα παντοφλάκια τους και με χασμουρητά κατέβηκαν από τα δωμάτιά τους για να πάρουν το πρωινό τους.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον τελικό του Champions League, Ρέαλ - Ατλέτικο και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς!

Αθλέτικο: Ο Φερνάντο Τόρρες πετάγεται επάνω τρέμοντας! Από τα ηχεία ακουγεται το «Eye Of The Tiger» με ένταση 32 decibel! Οι παίχτες τρέχουν στους διαδρόμους του προπονητικού κέντρου πανικόβλητοι! Ελαφρύ διάστρεμμα για τον Κόκε που πάνω στον πανικό έφαγε κλωτσιά από τον Γκοντίν! Καμία ανησυχία όμως για την συμμετοχή του στον τελικό!

ΤΡΙΤΗ

Ρεάλ: Χαλαρό τρεξιματάκι και λίγες ασκήσεις με μπάλα. Ο Ζιντάν, που και που σταματάει την προπόνηση, και μιλάει με τους παίχτες της ομάδας θυμίζοντάς τους παλιούς τελικούς που έχει κερδίσει η Ρεάλ. Το μεσημέρι οι παίχτες φοράνε τα καλά τους πηγαίνουν στον Χουάν Κάρλος για να πάρουν την ευχή του.

Αθλέτικο: Οι παίχτες της Αθλέτικο ιδρωμένοι και κατάκοποι, δουλεύουν ασταμάτητα τις αντεπίθεσεις. Ο Σιμεόνε έχει στο μυαλό του να κάνει το κλασσικό του παιχνίδι, περιμένοντας την Ρεάλ και χτυπώντας την εκεί που δεν την περιμένει!

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ρεάλ: Γεύμα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλωρεντίνο Πέρεθ, στο ιστορικό (και πανάκριβο) Flamenco Restaurant El Corral de la Morería. Κατά την πρόποσή του, ο Πέρεθ, κρατώντας ένα ποτήρι γεμάτο με Crystal, ευχήθηκε στους παίχτες να γυρίσουν νικητές στην Μαδρίτη. Οι παίχτες χειροκρότησαν τον πρόεδρο και ήπιαν λίγη σαμπάνια με τις γυναίκες τους που τους συνόδευαν στο τραπέζι.

Αθλέτικο: Ο Γκριεσμάν βαριανασαίνει ιδρωμένος. Μόλις μπήκε στην σκοτεινή σπηλιά και σκοπέυει να μείνει εκεί για όλη την ημέρα. Ο Γάλλος ελπίίζει να μην ο επόμενος που θα βρει ο Bear Grylls! Είναι η ώρα του μεσημεριανού φαγητού και δεν θέλει να έχει την τύχη του Γιάν Όμπλακ που αναγκάστηκε φάει έναν μεταξοσκώλικα μισό - μισό με τον τρελοβρεττανό! Προτιμάει να λιποθυμίσει από την πείνα. Και αυτό ακριβώς κάνει. Γέρνει πάνω σε ένα βράχο και κλείνει σιγά - σιγά τα μάτια.

ΠΕΜΠΤΗ

Ρεάλ: Όσο πλησιάζει η μέρα πριν τον μεγαλο τελικό οι παίχτες της Βασίλισσας της Μαδρίτης πρέπει να χαλαρώσουν. Και καλύτερη χαλάρωση από ένα SPA υπάρχει; Δεν υπάρχει! Ξαπλώνεις στην καρέκλα, σε λούζουν, σε περιποιούνται, σου κάνουν μασάζ, βάζεις τις κρέμες σου και όλα καλά!

Αθλέτικο: Στην άλλη πλευρά της πόλης όμως τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ειδυλλιακά! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ακολουθώντας την τακτική του Μεγάλου Αλεξάνδρου που επέβαλε στους στρατιώτες του πριν τις μάχη να κοψουν μαλλιά και γενιάδες γιατί ο αντίπαλος ήταν πιο εύκολο να τους πιάσει από εκεί και να τους αποκεφαλίσει, τους ξύρισε όλους! Ένας ένας οι παίχτες της Αθλέτικο αποχωρίστηκαν μαλλιά και γένεια με δάκρυα στα μάτια!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ρεάλ: Μια μέρα έμεινε για τον μεγάλο τελικό. Και ο Ζινεντίν Ζιντάν, αφού τους χαλάρωσε με φαγητά, μουσικές, spa, ήρθε η ώρα να τους κάνει άντρες! Ξύπνησε μέσα του η Αλγερινή καταγωγή, και ως γνωστόν, δεν τα βάζεις ποτέ με Αλγερινό και με γυναίκα με περίοδο. Έτσι λοιπόν, για να είναι οι παίχτες προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, τους έδειξε 2-3 κινήσεις να έχουν να πορεύονται.

Αθλέτικο: O Ντιέγκο Σιμεόνε ένιωθε πια πλήρης! Ότι είχε να κάνει, το είχε κάνει, ότι είχε να πει το είχε πει. Το μόνο που έμενε, μια ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό, ήταν να δώσει δυο δώρα στους παίχτες του. Κάτι να διαβάσουν και κάτι να δουν.

Τους έδωσε να διαβάσουν αυτό στο αεροπλάνο:

Και να δουν αυτό το DVD στο ξενοδοχείο:

Ας κερδίσει ο καλύτερος λοιπόν!

 

Τελευταία Νέα