Με μπέργκερ και μοτοσικλέτες! (pics)

Με μπέργκερ και μοτοσικλέτες! (pics)

Μερικές φορές πας κάπου για κάτι συγκεκριμένο και συναντάς κάτι άλλο. Έτσι έγινε και στο Athens Burger, όπου υπήρχαν και μοτοσικλέτες!

Επιμέλεια:

Είναι από τις φορές που κανείς πάει κάπου για κάτι συγκεκριμένο, αλλά συναντάει κάτι άλλο. Ας πούμε, για να φάει ένα μπέργκερ! Συγκεκριμένα, επρόκειτο για τη γιορτή του μπέργκερ, Athens Burger, που έλαβε χώρα στο παλιό αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι το τριήμερο 6-8 Μαΐου. Εκεί, λοιπόν, πέρα από μπέργκερ υπήρχαν και μοτοσικλέτες!

Πού κολλάνε οι μοτοσικλέτες με τα μπέργκερ; Σου ανοίγει την όρεξη το ένα, σου ανοίγει την όρεξη και το άλλο, ειδικά αν έχεις... αρρώστια με τους δύο τροχούς. Ο λόγος της παρουσίας των μοτοσικλετών ήταν ο Γιώργος Χάλαρης ή αλλιώς Halarossi (Περισσότερα μπορεί να δείτε εδώ)!

Πρόκειται για τον άνθρωπο που διοργανώνει event στους δύο τροχούς σε όλη την Ελλάδα, τη στιγμή που είναι από τους λίγους Έλληνες που έχουν τρέξει στο εξωτερικό, έχοντας στήριξη από μεγάλους χορηγούς, όπως οι Michelin και ΕΚΟ.

Ο Halarossi είχε ξεχωριστό περίπτερο, που ξεχώριζε σαν... τη μύγα μες στο γάλα στην όλη εκδήλωση και μας υποδέχτηκε θερμά παρουσιάζοντας τα πάντα. Πώς να καβαλήσεις μία μοτοσικλέτα τέτοιου είδους, την ιστορία του και τα δύο άλμπουμ του από τους αγώνες που έχει τρέξει εντός και εκτός συνόρων. Όσον αφορά τις μοτοσικλέτες, είχε δύο, μία ΚΤΜ και μία στα χρώματα του Βαλεντίνο Ρόσι, όπως και στολή στα ίδια χρώματα.

Βέβαια, εμείς που πήγαμε εκεί βγάλαμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και θελήσαμε να μιμηθούμε λίγο τον Doctor, ώστε να δώσουμε και μία... γκαζιά! Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση συνοδευόταν και από συναυλίες τα βράδια με συγκροτήματα όπως τα Ημισκούμπρια να δίνουν το παρών, ενώ το επόμενο event του Halarossi είναι το Track Day στις Σέρρες το διήμερο 21-22 Μαΐου.

Επόμενα Άρθρα

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Το Gazzetta Weekend Journal και το grifos.gr σε... προκαλούν να τεστάρεις τις αθλητικές (και όχι μόνο) γνώσεις σου, μέσα από μια σειρά σταυρόλεξων που πρέπει να λύσεις! 

Με τον καιρό κόντρα, είναι όντως τιμή να πετάς!

Με τον καιρό κόντρα, είναι όντως τιμή να πετάς!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ΑΕΚ της κούπας στο comeback της, θυμάται τα δύσκολα και τα... σκατά και πλέον γελάει έχοντας στο μυαλό πρόσωπα που είναι εδώ κι ας λείπουν...