«ΠΑΟΚ δηλώνω και καμαρώνω»!

«ΠΑΟΚ δηλώνω και καμαρώνω»!

bet365

Η γοητευτική Ελένη Τσολάκη μέσω του G-Weekend Journal αποκαλύπτει... μικρές αμαρτίες σε άσπρο και μαύρο φόντο. Αλλωστε, ΠΑΟΚ, είσαι… Από πιτσιρίκι, βόλτες στην Τούμπα και τώρα παρουσιάστρια στη γιορτή των 90 χρόνων του συλλόγου.

Είναι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, και δεν το κρύβει! Το αντίθετο. Καμαρώνει. Αρρώστια μεγάλη ο «Δικέφαλος», πάθος, λατρεία, παιδικές αναμνήσεις, εφηβικές τρέλες στην Τούμπα, όλα σε άσπρο και μαύρο χρώμα! Η Θεσσαλονικιά τηλεπαρουσιάστρια μιλάει στο G-Weekend για την αγαπημένη της ομάδα, με αφορμή την εκδήλωση που θα παρουσιάσει μαζί με τον φίλο της, επίσης άρρωστο ΠΑΟΚτσή, Γιώργο Μαυρίδη, την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της, ούτε έχει την μύτη ψηλά. Δεν περίμενε να την καλέσουν να παρουσιάσει την εκδήλωση των 90 χρόνων. Κάνει σαν μικρό παιδί, τώρα που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά παίκτες – ινδάλματα, ήρωες των παιδικών της χρόνων.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά, που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε και με κάλεσε να παρουσιάσω, μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, την εκδήλωση της Τετάρτης. Όλη σχεδόν η ιστορία του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί συγκεντρωμένη, άνθρωποι που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ομάδα. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή τη βραδιά».

- Να υποθέσω άγχος μεγάλο;

«Ναι, με την καλή έννοια, είναι λογικό να έχεις άγχος. Είναι μια σημαντική ημέρα, μια στιγμή της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Θα παρελάσουν από μπροστά μου άνθρωποι, που πάντα θαύμαζα αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τους γνωρίσω».

- Ευκαιρία να στρωθείς το διάβασμα. Ενενήντα χρόνια δεν είναι και λίγα…

«Εννοείται, αν και τα πιο κοντινά γεγονότα τα έζησα από πρώτο χέρι. Πάντως, μια εβδομάδα θα έχει εντατικά μαθήματα. Οφείλουμε να γνωρίζουμε την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζουμε και όχι απλά να λέμε “είμαι ΠΑΟΚ”. Αυτό δεν αρκεί…».

- ΠΑΟΚ από μικρό παιδί;

«Από μωρό θα έλεγα. ΠΑΟΚ είμαι και δεν το κρύβω, το δηλώνω και καμαρώνω».

- Η πρώτη φορά στην Τούμπα;

«Πρέπει να ήμουν γύρω στα 8 μου. Με πήγε, φυσικά, ο πατέρας μου στο γήπεδο. Όσο τα χρόνια περνούσαν και μεγάλωνα, τόσο άρχιζε και η πίεση για να μην πηγαίνω μόνη μου. Όμως, δεν γινόταν να μην πάω να δω τον ΠΑΟΚ».

- Οπότε, κάτι σκάρωνες για να πας στο γήπεδο…

«Εκανα πολλά, απλά για να μην του χαλάω το χατίρι. Φοβόταν, ένα νεαρό κορίτσι στο γήπεδο. Τώρα, φυσικά, με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο και με ρωτάει για την εκδήλωση. Καμαρώνει ο μπαμπάς!».

- Αγαπημένο σύνθημα της κερκίδας;

«Ωχ, είναι πολλά. Λατρεύω την θύρα 4, την Τούμπα, τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Φοβερή ατμόσφαιρα. Θα έλεγα, ίσως, το “Χιλιόμετρα κάναμε πάλι, για την αγάπη μας την πιο μεγάλη…”, αλλά υπάρχουν κι άλλα».

- Αγαπημένος παίκτης του ΠΑΟΚ;

Για να μην αδικήσω κάποιους από τους παλιούς, θα πω τον Ρόμπερτ Μακ. Μου αρέσει πολύ, ειδικά φέτος, είναι από τους καλύτερους».

Πότε πανηγύρισες μια επιτυχία του ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσω την πρόκριση επί της Άρσεναλ, το 1997, πήγα με τον μπαμπά στο Λευκό Πύργο. Τρελά πανηγύρια. Το ίδιο και μετά τον τελικό του 2001 στη Νέα Φιλαδέλφεια και την κατάκτηση του κυπέλλου, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού».

- Η εκδήλωση σου δίνει την ευκαιρία για να σε δουν από κοντά και τα φιλαράκια σου στη Θεσσαλονίκη;

«Ψάχνω αφορμές για να επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πόλη μου. Εκεί είναι οι φίλοι μου, οι παρέες μου και με αφορμή την εκδήλωση θα τους δω κι αυτούς από κοντά».

- Και η συνύπαρξη επί της σκηνής με τον Γιώργο Μαυρίδη;

«Ξέρω καλά τον Γιώργο, εδώ και χρόνια. Ωραίος τύπος και πολύ ΠΑΟΚ. Αγαπάμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχει επιτυχία η βραδιά του ΠΑΟΚ μας».

Η άλλη πλευρά…

«Η χαρά μου είναι τεράστια!!! Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή να βρεθώ στη γιορτή της ομάδας που αγαπώ!!! 90 χρόνια ΠΑΟΚ την Τετάρτη 20 Απρίλη», έγραψε στο Instagram, την περασμένη Δευτέρα, και ο λογαριασμός της «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα, κάτω από μια φωτογραφία με την οποία γνωστοποιούσε την παρουσία της στη μεγάλη γιορτή του ΠΑΟΚ.

Οι συνοπαδοί της, οι φίλες της, οι φίλοι της ήταν μαζί της. Πανηγύριζαν κι αυτοί. Πάντως, υπήρξαν και αυτοί που χάνουν το μέτρο όταν βλέπουν ακόμη και μια κοπέλα, όπως η Ελένη, να δηλώνει κάτι που είναι αντίθετο με τις προσωπικές οπαδικές προτιμήσεις. Ήταν η πρώτη στιγμή, που η όμορφη Θεσσαλονικιά, ήρθε αντιμέτωπη με την οπαδική αντιπαλότητα, την σύγκρουση και τη διαμάχη στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Αναγκάστηκε, γιατί δεν το κάνει, να διαγράψει ένα υβριστικό σχόλιο από ακόλουθο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα