Οι... εθνικές μας γυμνάστριες! (pics & vids)

Gazzetta team
Οι... εθνικές μας γυμνάστριες! (pics & vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal θυμάται τις πιο καυτές γυμνάστριες που προσπάθησαν να γυμνάσουν το σώμα μας όσο τα... μάτια μας!

Όλες τους αιθέριες υπάρξεις που προσπάθησαν ή προσπαθούν ακόμα να μας βάλουν στο χώρο του fitness και κατάφεραν έστω για λίγο να μας σηκώσουν από τους καναπέδες του σαλονιού μας. Μας γύμνασαν μέσα από τις ασκήσεις που έκαναν μπροστά από την κάμερα και το σίγουρο είναι πως μόνο η παρουσία τους αρκούσε για να ιδρώσουμε...

Το Gazzetta Weekend Journal θυμάται τις γυμνάστριες που μπήκαν στο σπίτι μας από τα τηλεοπτικά πλατό κι έμειναν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας! Υπάρχουν κι αυτές που φροντίζουν ακόμα για την φυσική μας κατάσταση είτε από βίντεο στο youtube, είτε μέσα από τις πιο καυτές πόζες στο instagram. Όλα για το καλό της υγείας μας άλλωστε...

Η πρώτη διδάξασα ήταν η Σούζαν Άσμπι! Στις αρχές του 90' η ξανθιά Αγγλίδα μας έκλεψε την καρδιά με τα σέξι κορμάκια που φορούσε στον «Πρωινό Καφέ» της Ρούλας Κορομηλά! Από τότε ακολούθησαν πολλές...

Ελένη Πετρουλάκη

H «Βασίλισσα» της γυμναστικής! Έχει μπει σε κάθε σπίτι... είτε μέσω της τηλεόρασης, είτε μέσω κάποιου περιοδικού ή DVD! Όλα αυτά τα χρόνια κάθε γυναίκα ζηλεύει τους κοιλιακούς της και πόσες ακόμα έχουν προσπαθήσει να αποκτήσουν το σώμα της, άλλωστε είναι μία και μοναδική.

Γωγώ Μαστροκώστα

Πρόσφατα την απολαύσαμε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι έδειξε πως είναι στα... καλύτερά της! Η Γωγώ Μαστροκώστα μας... γύμνασε στον «Πρωινό Καφέ» της Ρούλας Κορομηλά, όπως και παρέα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Έλλη Aγγελιδάκη

Ήταν από τις πιο σεμνές γυμνάστριες της τηλεόρασης τη δεκαετία του 1990! Την είδαμε πλάι στη Γωγώ Μαστροκώστα στα πλατό του Μέγκα και την απολαύσαμε και σε άλλα κανάλια στη συνέχεια! Όσα χρόνια κι αν περάσουν μπορείτε να διαπιστώσετε πως το κορμί της είναι από άλλο πλανήτη.

Γιάννα Νταρίλη

Οι αναλογίες της εκρηκτικές! Την πρωτοθαυμάσαμε στον ΑΝΤ1 και πλέον την χαζεύουμε σε διαφήμιση στην τηλεόραση.

Φωτεινή Γεωργαντά

«Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό»... προφανώς το όνομα του πρωινού του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν εμπνευσμένο από την ώρα της γυμναστικής! Η Φωτεινή Γεωργαντά στις αρχές της δεκαετία του 1990 φρόντιζε για την φυσική μας κατάσταση...

Σοφία Παθέκα

Μία μικρή βόλτα από τον λογαριασμό της στο instagram θα σας πείσει για ν' αρχίσετε από σήμερα κιόλας τη γυμναστική!

Σόφη Πασχάλη

Η ευλυγισία που έχει δεν υπάρχει και φροντίζει να μας το θυμίζει σε κάθε της πόζα και κάθε φορά που τη βλέπουμε στα πλατό! Σπάνια δίνει δικαιώματα και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σε κάνει να λατρέψεις τη yoga.

Μάντη Περσάκη

Όταν ακούς το όνομά της ένα πράγμα σου έρχεται το μυαλό: Pilates! Η γλυκιά γυμνάστρια που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μαμά είναι πρότυπο για πολλές γυναίκες και φροντίζει κάθε πρωί να μας ξεσηκώνει για γυμναστική μέσα από τη συχνότητα του «Ε»!

Xριστίνα Πάζιου

H Xριστίνα Πάζιου είναι από τις πιο hot γυμνάστριες και σε κάθε της εμφάνιση μοιράζει εγκεφαλικά. Απανωτά. Τι να πρωτοθυμηθούμε; την εμφάνισή της στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια; Ή στο πρωινό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Boήθειά μας!

Φαίη Μακρή

Τη δεκαετία του 90' άφησε εποχή με το καλλίγραμμο κορμί της που δεν δίστασε ποτέ να αποκαλύψει μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Bonus: Χριστίνα Μουστάκα... χωρίς περιγραφή.

 

Τελευταία Νέα