Το ραντεβού σας με τον «Μπλέκ»!

Το ραντεβού σας με τον «Μπλέκ»!

Ποιος κέρδισε τον «Μπλεκ»; Ποιος τον «Μικρό Ήρωα»; Ποιος τον «Μister No»; Διαβάστε στο gazzetta τα ονόματα των τυχερών που θα πάρουν τα κόμικ και θα ξαναγίνουν παιδιά! 

Επιμέλεια:

Ο Μικρός ΄Ηρωας, ο Μπλεκ, ο Ζαγκόρ, ο Όμπραξ και ο Λοχαγός Μαρκ... ζωντανεύουν μέσα από τις εκδόσεις Comics & Crosswords Publications και σας καλούν να διαβάσετε το βιβλίο οι «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ»! Να μάθετε την ιστορία των κόμικ, να θυμηθείτε ήρωες της νιότης σας και να ξαναγίνεται παιδιά!

Παράλληλα μην ξεχνάτε και το συνεχές ραντεβού σας στο περίπτερο με τους αγαπημένους σας ήρωες! Μπλεκ, Mister No και τα άλλα κόμικ που κυκλοφορούν ανανεωμένα!

Οι Comics & Crosswords Publications μαζί με το Gazzetta Weekend Journal σας παρουσιάζουν τα ονόματα των τυχερών που πήραν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν μια σειρά από κόμικ!

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Τα 5 τελευταία τεύχη του Νέου Μπλεκ Νο 24-28: Κώστας Μπαμπαράκος

Τα 5 τελευταία τεύχη του Mister No και οι άλλοι Νο 2-6: Μιχάλης Τόρος

Τα 5 τελευταία τεύχη του Μικρού Ήρωα Νο 27-31: Χρήστος Δημόπουλος

2 βιβλία οι "ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ”: Μιχάλης Σπυρίδωνος, Μάνης Γιώργος

*Οι 4 τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα δώρα τους!

 

Επόμενα Άρθρα

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Το Gazzetta Weekend Journal και το grifos.gr σε... προκαλούν να τεστάρεις τις αθλητικές (και όχι μόνο) γνώσεις σου, μέσα από μια σειρά σταυρόλεξων που πρέπει να λύσεις! 

Και ο εφιάλτης συνεχίζεται...

Και ο εφιάλτης συνεχίζεται...

Σε λίγες ώρες όλα άλλαξαν! Η πρωτεύουσα της Ευρώπης έγινε πόλη-«φάντασμα» με κλειδαμπαρωμένους πολίτες. Δυο Βέλγοι δημοσιογράφοι γράφουν στο G-Weekend Journal για τον όλεθρο και αναρωτιούνται αν ο εφιάλτης έχει τέλος.