Αγουροξυπνημένοι με F1!

Αγουροξυπνημένοι με F1!

Δεν χρειάστηκε να το... κουράσουμε για να βρούμε την πρόταση της εβδομάδας! Όταν αρχίζει η F1 όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έστω κι αν ξυπνήσετε από τα... χαράματα, Κυριακάτικα! 

Επιμέλεια:

Βάλτε το ρολόι για τις 6.30 το πρωί της Κυριακής. Έτσι για να έχετε μισή ώρα... κάβα. Να πλύνετε δόντια, να ρίξετε λίγο νερό στο πρόσωπο, να φτιάξετε το καφεδάκι σας. Να «μπείτε σε ένα ρυθμό», γιατί δεν είναι κι ό,τι καλύτερο το πρωινό ξύπνημα. Ειδικά Κυριακάτικα!

Το μεγάλο ραντεβού είναι για τις 7μ.μ. Στην μακρινή Μελβούρνη θα κουνηθεί η πρώτη καρό σημαία της χρονιάς. Ο OTE SPORT 5HD και φυσικά το Gazzetta.gr θα φροντίσουν να σας μεταφέρουν... τα πάντα όλα για την πρώτη «μάχη» της χρονιάς. Ως τότε πατήστε εδώ και ενημερωθείτε για το πως αρχίζει η σεζόν για οδηγούς και κατασκευαστές.

 

Επόμενα Άρθρα

Είναι ντροπή των οπαδών;

Είναι ντροπή των οπαδών;

Χύθηκαν... τόνοι μελάνι και γράφτηκαν εκατομμύρια λέξεις στα PC! Το περιστατικό που έγινε σε πλατεία της Μαδρίτης με πρωταγωνιστές οπαδούς της Αϊντχόβεν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! 

Ναταλία, παντός καιρού και... μαλλιού! (pics)

Ναταλία, παντός καιρού και... μαλλιού! (pics)

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε μετά από 20 χρόνια να κάνει την τεράστια αλλαγή και από ξανθιά να γίνει καστανή... Εμείς καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: Όπως και να 'χει, εμάς μας...