Toumba Magazine! Το ξεφυλλίσαμε, το παρουσιάζουμε!

Toumba Magazine! Το ξεφυλλίσαμε, το παρουσιάζουμε!

bet365

Το Gazzetta Weekend ξεφυλλίζει και σας παρουσιάζει το περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Toumba Magazine, που και στο 2ο τεύχος του κυκλοφορεί με πλούσια θεματολογία και εκπλήξεις.

Ασπρόμαυρο από την αρχή ως το τέλος του το Toumba Magazine προσελκύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη διαφέροντας αρκετά, είναι αλήθεια, από το αγωνιστικό κομμάτι, που συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του εντός των αγωνιστικών χώρων. Εδώ, όμως, μιλάμε για προσεγμένη προσέγγιση, άρτια σχεδίαση, που προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμη και ξένων αρθρογράφων και ειδικών.

Ο Ισπανός Πάμπλο Ντελγάδο, αρθρογράφος της εφημερίδας ABC, στο τελευταίο του blog καταπιάνεται με το περιοδικό του ΠΑΟΚ μη κρύβονταςτην έκπληξη του για το ποιοτικό αποτέλεσμα από μια ομάδα της ελληνικής Superleague. «Τούμπα, καλός σχεδιασμός και ποδόσφαιρο», είναι ο τίτλος του άρθρου του, όπου επισημαίνεται η απουσία εντύπων γύρω από τον αθλητισμό με ορθό και καλό σχεδιασμό.

Ο αρθρογράφος της ABC μελέτησε αρκετά έντυπα ισπανικών ομάδων, αλλά σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσε πάνω στο πρώτο τεύχος του περιοδικού του ΠΑΟΚ. Αφού εξιστορεί σε λίγες γραμμές την ιστορία του «Δικεφάλου» στέκεται ιδιαίτερα στο μινιμαλιστικό στυλ του περιοδικού. «Καλά σχεδιασμένο συνδυάζει τον τρόπο ζωής της ομάδας και μια αποδεδειγμένη προσέγγισητου παιχνιδιού».

Μετά το πρώτο τεύχος, το οποίο ήταν αφιερωμένο στα 90 χρόνια του συλλόγου, κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στο δεύτερο τεύχος, το οποίο επιμελήθηκε και πάλι ο Δημήτρης Παπάζογλου, το οποίο ξεφυλλίσαμε και στο οποίο είδαμε να υπάρχουν συνεντεύξεις του Στέφανου Αθανασιάδη, του Γκόικο Τσίμιροτ, του Βλάνταν Ίβιτς, μια ιδιαίτερη φωτογράφιση της επετειακής φανέλας με πρωταγωνιστές τους Κούδα, Σαράφη, Αποστολίδη, Κωστίκο και μια συλλλετική αφίσα των σημερινών σταρ της ομάδας.

 

Τελευταία Νέα