Όταν ξεπέρασαν τον εαυτό τους! (vid)

Όταν ξεπέρασαν τον εαυτό τους! (vid)

Εύκολη δουλειά αυτή την εβδομάδα να βρεθεί το video που τα... έσπασε! Όταν τα μαγικά της Μπαρτσελόνα φτάνουν στο σημείο να γίνει πέναλτι με πάσα, τότε όλος ο πλανήτης υποκλίνεται ξανά και ξανά! 

Επιμέλεια:

Δεν είναι μια. Δεν είναι δύο. Είναι πολλές οι ποδοσφαιρικές ιδιοφυίες που έχουν μαζευτεί στην Βαρκελώνη και έχουν φτιάξει ένα σύνολο που την δεδομένη χρονική περίοδο παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο. Απλά στο παιχνίδι με την Θέλτα ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Μαγική ντρίπλα από Νεϊμάρ, διαστημικό... επιτόπιιο πέρασμα από τον Μέσι και «κερασάκι» το πέναλτι με πάσα του Αργεντίνου στον Σουάρες! Όσες φορές και να το δεις δεν το χορταίνεις. Λογικό να γίνει viral μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα!

Επόμενα Άρθρα

Εντάξει… Ψαρώσαμε!

Εντάξει… Ψαρώσαμε!

Βρήκαμε το φυλλάδιο στο γραμματοκιβώτιο και η αλήθεια είναι ότι μας κίνησε την περιέργεια. Και ψαραγορά -και ιχθυοπωλείο δηλαδή; Και ψάρι ψητό; Και σαλάτες μαζί με άλλα συνοδευτικά; Και φαγητά...

H Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερά της! (pics & vids)

H Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερά της! (pics & vids)

Δεν σταματάμε τα αφιερώματα στις ωραίες παρουσίες και αυτή την εβδομάδα αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τη στήλη μας στην μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη!