H Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερά της! (pics & vids)

Gazzetta team
H Ελένη Μενεγάκη στα καλύτερά της! (pics & vids)

bet365

Δεν σταματάμε τα αφιερώματα στις ωραίες παρουσίες και αυτή την εβδομάδα αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τη στήλη μας στην μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη!

Με δεδομένο ότι την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα από τα καλύτερα θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε αυτή τη στήλη, έπρεπε να κρατήσουμε ψηλά τα στάνταρ των Ladies στο G-Weekend Journal! Έτσι το ψάξιμο ήταν έντονο για το πρόσωπο το οποίος θα σας... καθήλωνε ακόμα ένα ΣΚ.

Και ενώ στο μυαλό είχαν έρθει πολλά ονόματα, ήρθε και αυτό το οποίο μας έκανε να πούμε «ε ναι, πως δεν το σκεφτήκαμε με τη μία;». Ο λόγος για την μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη!

Η ξανθιά παρουσιάστρια, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και συνεχίζει να το κάνει με μεγάλη επιτυχία... Με τα σενάρια για το μέλλον της στον Alpha να είναι πολλά, εμείς σας έχουμε ετοιμάσει ένα απολαυστικό αφιέρωμα και σας καλούμε να καθίσετε αναπαυτικά και να το απολαύσετε!



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα