Τα ωραιότερα οπίσθια της showbiz! (pics)

Τα ωραιότερα οπίσθια της showbiz! (pics)

Ίσως το πιο... καυτό θέμα που έχουμε φτιάξει για εσάς σε όλα αυτά τα τεύχη είναι αυτό που ήδη έχετε ανοίξει! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα 10 καλύτερα οπίσθια της showbiz!

Επιμέλεια:

Το G-Weekend Journal είναι για ακόμα μια εβδομάδα στα... χέρια σας! Εδώ πιστοί στο ραντεβού μας και με τις ωραίες παρουσίες, ετοιμάσαμε ένα αρκετά «καυτό» θέμα για την μία εκ των αγαπημένων σας στηλών, αυτή των ladies! Μετά την Μαρία Κορινθίου ήταν δύσκολο να βρούμε μία ακόμα πιο... δυνατή και έτσι καταλήξαμε σε κάτι διαφορετικό.

Αυτό το ΣΚ δεν καταπιανόμαστε από μία, αλλά από 10 ωραίες παρουσίες με βασικό προσόν, τα ωραία οπίσθιά τους! Μαζέψαμε λοιπόν τις 10 καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά! 

Φυσικά περιμένουμε και την δικιά σας 10άδα...

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Όλγα Φαρμάκη

Χριστίνα Κολέτσα

Αγγελική Ηλιάδη

Έφη Κυριάκου

Έλενα Παπαβασιλείου

Σάσα Μπάστα

Χριστίνα Στεφανίδη

Βάσω Βιλέγκας

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Επόμενα Άρθρα

Διαβάζοντας το “2 1/2” (Δυόμιση)!

Διαβάζοντας το “2 1/2” (Δυόμιση)!

Το G Weekend Journal σας προτείνει να διαβάσετε τη συλλογή διηγημάτων του Αλέξανδρου Στεργιόπουλου 2 1/2 (Δυόμιση). Εφτά ιστορίες που κάτι έχουν να πουν σε κάθε αναγνώστη.

Ποτέ ξανά...

Ποτέ ξανά...

Δεν έγινε viral επειδή είναι κάτι εντυπωσιακό! Είναι όμως κάτι που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ. Να είναι για πάντα... ζωντανό στις μνήμες όλων έτσι ώστε να μην επαναληφθεί και...