Ρεβεγιόν με δώρο το αποκλειστικό 4G Smartphone MLS iQTalk Flame από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Gazzetta team
Ρεβεγιόν με δώρο το αποκλειστικό 4G Smartphone MLS iQTalk Flame από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

bet365

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Gazzetta Weekend Journal το αποκλειστικό Smartphone MLS iQTalkFlame, αξίας 139€.

Mέρες γιορτινές! Τα δώρα δίνουν και παίρνουν. Το G-Weekend Journal δεν ήταν δυνατό να σας αφήσει με το παράπανω Χριστουγεννιάτικα. Επιβραβεύει την αγάπη σας και την στήριξη που δείχνετε έμπρακτα κάθε Σαββατοκύριακό και σας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο! 1 Smartphone MLS iQTalkFlame, αξίας 139€.

Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,0 GHz, έχει λογισµικό Android 5.1 Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4Gπου επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE. Tο Νο1 4G δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, που προσεγγίζει το 80%.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, 8GB μνήμη και μεγάλη οθόνη αφής 5’’ ιδανική για να απολαμβάνει κανείς αγαπημένες ταινίες, βίντεο και games, αλλά και κύρια κάμερα 8MP για να μπορεί ο χρήστης να απαθανατίζει την κάθε στιγμή με ρεαλιστικά χρώματα και μοναδική ευκρίνεια. Το MLS iQTalk Flame ξεχωρίζει και για την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη, καθώς της μιλάς και σε καταλαβαίνει.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από τις 25/12/2015 μέχρι τις 7/1/2016. Στις 9/1 το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί στο Gazzetta Weekend Journal.

Για λάβετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

 

Τελευταία Νέα