Για να εντυπωσιάσετε στα ρεβεγιόν!

Gazzetta team
Για να εντυπωσιάσετε στα ρεβεγιόν!

bet365

Το G-Weekend Journal... φροντίζει και το ντύσιμο σας! Η σχεδιάστρια μόδας Ελευθερία Καρδάμη γράφει και... καταγράφει tips για να είστε κομψοί τα βράδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Είναι δύο από τις πιο ξεχωριστές βραδιές του χρόνου! Το βράδυ των Χριστουγέννων και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Λίγο πριν το νέο έτος μας... επισκεφτεί! Ρεβεγιόν σε σπίτια φίλων, σε μεγάλες πίστες, σε πολυσύχναστα club. Όπου κι αν βρεθείς, είτε είσαι άντρας, είτε (πολύ περισσότερο) γυναίκα το... άγχος είναι ένα. «Τι να φορέσω; Δεν είναι μια καθημερινή μέρα. Πρέπει να ξεχωρίσω».

Δεν έχετε άδικο. Πρέπει να λάμπετε. Να βγείτε όπως... πρέπει στην selfie φωτογραφία που θα ποστάρετε αμέσως μετά στα social media! Ειδικά οι γυναίκες... Οι μέρες σας είναι αυτές. Οπότε δεν σας αφήνουμε παραπονεμένες. Τι κι αν είμαστε αθλητικό σάιτ; Μια... ιδέα την έχουμε. Μιλήσαμε με ειδικούς και σας μεταφέρουμε όσα μας είπαν.

H Eλευθερία Καρδάμη, σχεδιάστρια μόδας της σειράς «Blondie.e» με ευχαρίστηση δέχθηκε να απαντήσει στις απορίες που έχετε και να σας βγάλει από την δύσκολη θέση! Διαβάστε, πάρτε ιδέες και... καλές γιορτές!

-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ;

Πιστεύω στο 24ώρο ντύσιμο που σε ακολουθεί άνετα παντού, χωρίς υπερπροσπάθεια και βασιζεται στη σωστή επιλογή υφών στα υφάσματα και στην απουσία υπερβολής στα πατρόν. Ένας αβίαστος συνδυασμός διαφορετικών στοιχείων, που ενώ σέβεται το εργασιακό μας περιβάλλον, παράλληλα έχει την ατίθαση θηλυκότητα για να μας ακολουθήσει στη βραδινή έξοδο.

-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ;

Το στυλ που δεν ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, είναι απρόβλεπτο και προσωπικό. Εάν όμως θα έπρεπε να μιλήσουμε για κάποια ρούχα κλειδιά στην ανδρική και γυναικεία γκαρνταρόμπα, τότε για τον άνδρα θα έλεγα το κλασικό λευκό πουκάμισο- ποτέ button-down-, και για τη γυναίκα τη μαύρη ψηλόμεση pencil φούστα.

-ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;

Τις δυναμικές και παράλληλα μίνιμαλ επιλογές. Για τη γυναίκα προτείνω την ακαταμάχητη παλέττα κόκκινο-μπορντό, το ατμοσφαιρικό σκούρο μπλε και το μυστηριώδες μαύρο, το ατμοσφαιρικό βελούδο, το αέρινο μετάξι και τις σέξυ διαφάνιες. Όσον αφορά τον άνδρα, η επιλογή είναι το rat pack style.

-ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ... ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ;

Να ξεπεράσουμε την ιδέα του να κάνουμε αγορές με αποκλειστικό σκοπό τις εορταστικές εμφανίσεις. Τα έντονα στρας και πολύχρωμα γκλίτερ στοιχεία δεν είναι αυτά που θα μας δώσουν λάμψη για τις γιορτές. Επίσης, να μην αγοράζουμε ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν το νιώθουμε «δικό μας» από την πρώτη ματιά. Το στυλ λειτουργεί με το ένστικτο!

-ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ SEXY ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;

Με αυτοπεποιθηση, άποψη, στυλ που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και το χαμόγελό της.

-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ;

Να έχουν μια ανεπιτήδευτη θηλυκότητα, μια τολμηρή άνεση και να παίζουν με τη φαντασία των παρατηρητών. Η γυναίκα που τα φορά να αισθάνεται έτοιμη να φλερτάρει.

-Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ;

Μας έχει κάνει πιο επιλεκτικούς και όχι τόσο παρορμητικούς στις αγορές μας, όπως επίσης αρχίσαμε να μαθαίνουμε καλύτερα τους Έλληνες σχεδιαστές και τις ελληνικές εταιρείες. Φιλτράρουμε τις επιλογές μας με βάση την καθημερινότητά μας, την ποιότητα των ρούχων και τη διαχρονικότητα τους. Αυτο λοιπόν μόνο του σαν διαδικασία προσδίδει αυθεντικότητα στο στυλ μας.

-ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ 2016;

Τα αέρινα, θηλυκά και ρομαντικά ρούχα κάνουν το πιο δυναμικό τους come back. Κάτι που χαρακτηρίζει και τη δική μου συλλογή.

-ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΟΝLINE ΑΓΟΡΑ ΡΟΥΧΩΝ;

Οι online αγορές είναι κάτι διαρκώς εξελισσόμενο και το μέλλον βρίσκεται εκεί. Παρέχουν ασφάλεια εάν τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και στα ρούχα πιο συγκεκριμένα εάν γνωρίζουμε τις σωστές αναλογίες μας και τα νούμερα που φοράμε. Πιστεύω όμως ότι χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία και να μην ρίξουμε όλο το βάρος εκεί. Η βόλτα στα μαγαζιά ,η διαδικασία του να αγγίζεις και να δοκιμάζεις ρούχα καθώς και η ανθρώπινη επικοινωνία έχει άλλη αξία και πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα