Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα... (pics)

Αντωνία Σπανού
Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα... (pics)

bet365

Βρήκατε το δώρο που θα κάνατε; Αυτό που θα σας κάνουν; Δύσκολες αποφάσεις. Το Gazzetta Weekend Journal... συνάντησε τον Άγιο Βασίλη, είδε τι έχει μέσα ο σάκος του και σας προτείνει τα καλύτερα!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά... Οι πιο χουχουλιάρικες γιορτές του χρόνου! Που λατρεύουν όλοι και που ο χρόνος γυρίζει πίσω. Στα παιδικά σου χρόνια, στις μυρωδιές από τα γλυκά της μαμάς, στα ατέλειωτα τραπέζια με την οικογένεια. Δρόμοι στολισμένοι, λαμπάκια παντού, κρύο, χαμόγελα, συντροφιά και... δώρα!

Ακόμα κι αν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που είναι λίγο... γκρινιάρηδες στις γιορτές και δεν αντέχουν να ακούν συνέχεια το «Last Christmas» στο ραδιόφωνο, παραδέξου πως δεν μπορείς να πεις όχι ούτε στα μελομακάρονα - που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα- ούτε στα δώρα!

Το Gazzetta Weekend Journal σας βάζει σε mood γιορτών και σας λύνει τα χέρια! Κάναμε μία βόλτα στις γιορτινές βιτρίνες και βρήκαμε δώρα για όλες τις τσέπες. Για μικρούς και μεγάλους, για τον φίλο, την φίλη, τον σύντροφο, για τον παππού και τη γιαγιά! Φυσικά, δεν ξεχάσαμε εσάς που θέλετε να... περάσατε με το δώρο σας ένα μήνυμα με κομψό τρόπο!

Τips!

  • Δεν αντέχεις τις ουρές; Την πολυκοσμία που έχουν τα μαγαζιά αυτές τις μέρες; Είναι απλό! Άραξε στον καναπέ σου, σκέψου το δώρο που θες. Κάνε μία γρήγορη αναζήτηση στο google και σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να βρεις την καλύτερη τιμή του προϊόντος που ψάχνεις σε κάποιο e-shop! Το δώρο θα έρθει στο σπίτι σου ή στο πρόσωπο που επιθυμείς το πολύ σε 3 μέρες!

  • Ένα δώρο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Είτε είναι φθηνό, είτε πανάκριβο. Μην ξεχνάς όμως να ζητήσεις από το μαγαζί κάρτα αλλαγής, ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα.

  • Δεν ξέρεις το γούστο του συντρόφου σου; Σπας το κεφάλι σου για να βρεις το κατάλληλο δώρο, αλλά η ιδέα δεν έρχεται; Μην σκας! Σχεδόν όλα τα μαγαζιά έχουν δωροκάρτες! Βάζεις το ποσό που επιθυμείς σε μία κάρτα κι ο παραλήπτης θα διαλέξει με την ησυχία το δώρο του κι αυτό που ακριβώς θέλει!

  • Απέφυγε τα δώρα που αφορούν μόνο τα Χριστούγεννα και μετά θα καταλήξουν σε κάποιο ξεχασμένο συρτάρι... (Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, αρκουδάκια κτλ). Εκτός κι αν τρώγονται!

  • Δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα; Μην αγχώνεστε.... Αγοράστε όμορφα εορταστικά χαρτιά τυλίγματος, μπείτε στην κουζίνα σας κι ετοιμάστε τα πιο κορυφαία γλυκά (Υπάρχει και η μαμά ή η γιαγιά γι' αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά, όλα στο χέρι τα θέλετε;)! Και η προσπάθεια θα μετρήσει και θα το διασκεδάσετε!

  • Να θυμάστε όμως πως στις γιορτές το πιο σημαντικό δώρο είναι η αγάπη και τα χαμόγελα!

Γυναίκες...

Εσώρουχα Τιμή: Από 28 ευρώ

Η πιο safe επιλογή που θα βγάλει κερδισμένους και τους δύο! Οι γυναίκες δεν λένε ποτέ... όχι σε αυτά τα δώρα και φυσικά ούτε κι οι άνδρες! Το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι πως θα τα αξιοποιήσετε! Αν θέλετε κάτι που θα βγάζει... ιταλική φινέτσα μπορείτε να περάσετε μία βόλτα από τα intimissimi! Aν πάλι ψάχνετε κάτι πιο ιδιαίτερο και θέλετε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω υπάρχει η Victoria's Secret και ένας... άγγελος ίσως έρθει στο κρεβάτι σας. Μέρες που είναι ξεχάστε για λίγο το μαύρο και τιμήστε το κόκκινο του Άγιου Βασίλη ή έστω κόκκινες πινελιές!

Λουλούδια Τιμή: Από 10 ευρώ

Το σωστό είναι κάθε δώρο να συνοδεύεται από λουλούδια! Από ένα εντυπωσιακό τριαντάφυλλο ή μέχρι την πιο εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Βιβλίο μαγειρικής: Άκης Πετρετζίκης: Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις Τιμή: 28,00

Έχετε βαρεθεί να τρώτε ανάλατα φαγητά και νερόβραστα λαχανικά γιατί πάνω απ' όλα βάζει τη σιλουέτα της; Σας έχει λείψει το φαγητό της μαμάς; Η λύση είναι μονόδρομος! Το βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη που θα έχει διπλό κέρδος! Αρχικά θα δείξετε... ανωτερότητα, αγοράζοντας το βιβλίο που έχει εξώφυλλο τον πιο όμορφο Έλληνα σεφ. Από την άλλη... με τόσες ωραίες συνταγές θα μπει στον πειρασμό να τις κάνει όλες!

Κολιέ Τιμή: Από 30 ευρώ

Αρκετές γυναίκες θέλουν να έχουν πάνω τους κάτι που τους θυμίζει τον σύντροφό τους. Τι πιο όμορφο από ένα κόσμημα που θα φοράνε πάντα και παντού.

Δωροεπιταγή για Spa Tιμή: Από 20 ευρώ

Στις γυναίκες... αρέσουν αυτά! Αμέ. Και να ξέρετε δεν είναι πάντα εύκολο για μία γυναίκα να προσέχει τον εαυτό της, ειδικά αν τρέχει σαν την τρελή όλη μέρα για να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της. Οπότε τι πιο όμορφο από αυτό το δώρο. Μία βόλτα σε site με κουπόνια θα σας πείσει. Αφού μπορείτε να βρείτε σούπερ τιμές.

Για τον φίλο...

Βιβλίο Τιμή: Από 10 ευρώ

Ένα βιβλίο είναι πάντα μία καλή συντροφιά και μία σίγουρη πρόταση.

Μια, από τις πολλές που υπάρχουν, πρόταση μας είναι η «Καρδερίνα» της Ντόνα Ταρτ. Το βιβλίο που κέρδισε το Νόμπελ Λογοτεχνίας για το 2014 και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές είναι μια πολύ καλή επιλογή για δώρο. Απευθύνεται και σε άντρες και σε γυναίκες και είναι ένα μυθιστόρημα που στους φίλους της λογοτεχνίας θα κάνει την διαφορά.

Camera Polaroid Instant Snap Τιμή: 128 ευρώ

Ιδιαίτερο δώρο για να αποθανατίσεις μαζί με τους φίλους σου τις πιο τρελές στιγμές σας και να εκτυπώσετε την φωτογραφία στη στιγμή. Αυτοί που αγαπάνε τις selfies θα σας λατρέψουν!!!

Γούρια Τιμή: Από 1 ευρώ

Τα γούρια είναι από τα πιο γιορτινά δώρα. Μπορείς να τα βρεις σε μπρελόκ, σε κόσμημα, σε διακοσμητικό σπιτιού και οι τιμές του αρχίζουν από 1 ευρώ μέχρι... όσο θες! Μάλιστα, πολλές εταιρίες βγάζουν γούρια που όλα τα έσοδά τους πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά σωματεία.

Tablet Τιμή: Από 70 ευρώ

Γκρινιάζει όλο τον χρόνο ο φίλος ή φίλη σας ότι το κινητό… σέρνεται στο ίντερνετ και δεν έχει ένα tablet. Ε, ήρθε η στιγμή να γίνετε οι αγαπημένοι τους. Έχουν βγει σε πολύ καλές τιμές και κάνετε ένα πολύ χρήσιμο δώρο που πιθανότατα θα γεμίσει με ενθουσιασμό τους φίλους σας.

Για τον Άνδρα...

Power Bank Tιμή: Από 10 ευρώ

Το Power Bank είναι ένα έξυπνο δώρο για όσους έχουν κάνει το κινητό προέκταση του χεριού τους. Επίσης, θα βάλει ένα «x» στη μεγάλη δικαιολογία των ανδρών: «Αγάπη μου, είχε κλείσει το κινητό μου από μπαταρία γι' αυτό δεν σε ειδοποίησα»!

Σετ Μάρκες Poker Tιμή: Aπό 20 ευρώ

Oι βραδιές πόκερ... είναι ιερές! Τι καλύτερο από το να δείξεις στον σύντροφό σου πως... σέβεσαι τις βραδιές που περνάει με τους φίλους του, άσε που λύνεις και το πρόβλημα ολόκληρης της παρέας.

Θήκη κινητού Tιμή: Aπό 10 ευρώ

Πόσες φορές έχουμε θρηνήσει ένα κινητό επειδή μας έπεσε κατά λάθος; Πόσες ακόμα έχουμε ξεσπάσει στο κινητό μας! Μία καλή θήκη θα βάλει τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Αυτές που μιλάς χωρίς καν να τις ανοίξεις θα εντυπωσιάσουν.

Ρολόι Τιμή: Aπό 70 ευρώ

Το ρολόι είναι το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ για έναν άνδρα και δείχνει αρκετά για την προσωπικότητά του. Ένα όμορφο ρολόι θα τον γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα τον κάνει να έχει έναν ακόμα λόγο να δείξει το δώρο που του πήρατε.

Πικ απ Τιμή: Από 70 ευρώ στα public

Ένα ιδιαίτερο δώρο που είδαμε ήταν τα πικ απ! Ειδικά αν είναι λάτρης της μουσικής θα το λατρέψει και θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού του.

Για τα παιδιά...

Παιχνίδια: H πιο... safe επιλογή

Είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν κάνει πιο χαρούμενα τα παιδιά, ειδικά τα Χριστούγεννα, από τα παιχνίδια.

Μερικές φορές τα γούστα τους μπορεί, με έξτρα παρακίνηση τον Άγιο Βασίλη, να ανεβαίνουν λίγο αλλά στην ουσία και να μην είναι ακριβώς αυτό που έχουν ζητήσει η χαρά ενός παιχνιδιού αυτές τις ημέρες θα τα κάνει να ξεχάσουν όλα τα υπόλοιπα.

Παιχνίδια μπορείτε να βρείτε πραγματικά σε όλες τις τιμές και η πρόταση μας είναι να πάτε σε μια safe επιλογή και να μην… παίξετε και εσείς με την τύχη σας εμφανίζοντας ένα... πουλόβερ που δεν θα φέρει τον απαραίτητο ενθουσιασμό αυτές τις ημέρες.

Ζωάκι Τιμή: Από 15 ευρώ

Δεν είναι αναγκαίο να πάρετε έναν σκύλο ή μια γάτα αν δεν νοιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε και τις ευθύνες που τα συνοδεύουν. Αν το παιδί σας όμως ζητάει επίμονα ένα ζωάκι υπάρχουν πολλές και αρκετά οικονομικές επιλογές. Ένα ψαράκι ή ακόμα και ένα κουνελάκι θα κάνουν χαρούμενα τα παιδιά και θα τα βοηθήσουν να μάθουν να είναι υπεύθυνα και να προετοιμαστούν για την άφιξη ενός ακόμα μεγαλύτερου κατοικίδιου.

Ρούχα Τιμή: Από 10 ευρώ

Εντάξει το είπαμε και παραπάνω οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας να... κερδίσετε ενθουσιασμό αν πάρετε ρούχα στα παιδιά. Αλλά και πάλι, ανάλογα και την ηλικία, ένα ωραίο φούτερ ή ένα τζιν που τελικά θα βάλει στο σχολείο μπορεί να είναι μια πολύ πρακτική λύση.

Για τον Παππού και τη Γιαγιά...

Κορνίζα Τιμή: Από 10 ευρώ

Ειδικά αν βρίσκονται μακριά μία όμορφη κορνίζα με μία οικογενειακή φωτογραφία είναι το ιδανικό δώρο! Μην προτιμήσετε ηλεκτρονική κορνίζα, γιατί τουλάχιστον η γιαγιά μου δεν ξέρει από αυτά.

Κουβερτούλα Τιμή: Από 10 ευρώ

Μία κουβερτούλα για τον καναπέ είναι ότι πρέπει για τις κρύες μέρες που έρχονται...

Ταπεράκια Τιμή: Από 6 ευρώ

Κάθε βδομάδα η γιαγιά μου μου στέλνει 4 ταπεράκια, άρα 16 το μήνα, όσα δηλαδή χάνω τον χρόνο! Οπότε καιρός είναι να συμπληρώσετε τη συλλογή της!

Πασμίνα Τιμή: Από 5 ευρώ

Ωραία επιλογή για την γιαγιά σας θα ήταν και μια πασμίνα ή ένα φουλάρι. Μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά σε ωραία χρώματα που θα μπορέσει να φορέσει και έξω αλλά και μέσα στο σπίτι.

Παντόφλες Τιμή: Από 10 ευρώ

Για να είστε μέσα στα γούστα του παππού και να μην προβληματιστείτε πολύ μπορείτε να του πάρετε ένα ζευγάρι παντόφλες. Δώρο που θα το χαρεί και φυσικά θα το χρησιμοποιήσει.

 

Τελευταία Νέα