Ένας καθρέφτης με... ένοχα μυστικά!

Gazzetta team
Ένας καθρέφτης με... ένοχα μυστικά!

bet365

Την περασμένη εβδομάδα η πρόταση είχε φουλ μπάλα! Οπότε τώρα πατήστε το off κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε ένα βιβλίο.

Η ευτυχία της Νάντιας γκρεμίζεται ένα πρωί, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κατηγορούμενη και οδηγείται στη φυλακή. Ο Παύλος, το μοναδικό της στήριγμα, εξαφανίζεται. Οι εφιαλτικές μέρες της ζωής της στη φυλακή σύντομα τελειώνουν με τη βοήθεια του αστυνόμου Χρήστου Χανιωτάκη, του μοναδικού ανθρώπου που πιστεύει στην αθωότητά της. Βγαίνοντας από τη φυλακή προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Πόσο εύκολο είναι να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει; Πόσο σκοτεινή μπορεί να είναι μια ανθρώπινη ψυχή; Τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένας καθρέφτης;

Η συγγραφέας Ηλιάνα Μάρου δίνει τις απαντήσεις της, μέσα από ένα αστυνομικό, ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα! Τέτοιο είναι... «Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη» των εκδόσεων Αγγελάκη! Καλό... Weekend και καλή ανάγνωση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα