Vamos ... να δουμε μπαλίτσα!

Gazzetta team
Vamos ... να δουμε μπαλίτσα!

bet365

Θες ένα στέκι που να βλέπεις όλη μέρα ποδόσφαιρο; Που να πίνεις τον καφέ σου ή το ποτό σου και να μην χάνεις ούτε γκολ... Vamos και μην μετράς την ώρα!

G-Weekend δεν είναι μόνο η Αθήνα, για να παραφράσουμε και το πασίγνωστο «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα». Οπότε η πρόταση γι' αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται από τα Ιωάννινα! Άλλωστε κρίνοντας από την απήχηση που είχε το θέμα για τον Σταύρο Τσουκαλά, καταλαβαίνουμε ότι και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου οι... gazzetta-κηδες είναι πάρα πολλοί.

Όπως φυσικά κι αυτοί που γουστάρουν να βλέπουν ποδόσφαιρο. Η μία λύση τους είναι το live και η παρουσία τους στους «Ζωσιμάδες» για τον αγαπημένο τους ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως τι γίνεται όταν θέλουν να παρακολουθήσουν ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός;

Ή ένα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Και γενικά όλα τα σπουδαία ντέρμπι σε εθνικά πρωταθλήματα και Τσάμπιονς Λιγκ. Η λύση έχει όνομα και λέγεται Vamos Cafe! O απόλυτος χώρος για τον φίλαθλο. Να κολλάς και να μην... ξεκολλάς. Ειδικά τα Weekend! Να αρχίζει η μέρα σου με το πρώτο ματς το μεσημέρι και να σηκώνεσαι, από την καρέκλα ή τους αναπαυτικούς καναπέδες, αργά του βράδυ που θα ακουστεί το σφύριγμα της λήξης και στο τελευταίο παιχνίδι.

Φυσικά όλα αυτά συνοδεία καφέ, αναψυκτικού, μπύρας ή ποτού! Με τηλεοράσεις σε όλα... τα μήκη και τα πλάτη του Vamos ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα χωροταξικό.

Και βέβαια για τα... αρρωστάκια με το στοίχημα live ενημέρωση για όλα τα ματς έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρει που μπήκε το γκολ. Οπότε όσοι είστε... κολλημένοι με το τόπι και θέλετε να συνδυάσετε το θέαμα με καλό περιβάλλον, την πρόταση την ξέρετε. Ανακαλύψτε την...

Vamos Cafe

Ιωαννίνων 149, Ανατολή, Ιωάννινα.

www.facebook.com/vamoscafe.gr

 

Τελευταία Νέα