Καπέλα, η τάση του χειμώνα!

Gazzetta team
Καπέλα, η τάση του χειμώνα!

bet365

Ο χειμώνας πλησιάζει, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χαμηλές θερμοκρασίες και η πρόταση των ανθρώπων της μόδας θέλει τις γυναίκες με καπέλο! Αξεσουάρ για ομορφιά και για προστασία...

Το Gazzetta Weekend Journal δεν αφορά μόνο τον φίλαθλο, τον οπαδό ή γενικότερα τον άντρα. Εξάλλου στην ζωή δεν είναι όλα γκολ, οφσάιντ και πέναλτι. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε και τις γυναίκες της... παρέας. Έτσι ώστε να έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία το «κλικ» που δίνουν κάθε... weekend !

Για την γυναίκα τι πιο σημαντικό από το να ντύνεται κομψά σε μια έξοδο της; Με τον χειμώνα να πλησιάζει και τους μετεωρολόγους να κάνουν προβλέψεις για... δύσκολους μήνες με αρκετό ψύχος, καλό είναι πέρα από την κομψότητα να φροντίζουμε και την υγεία μας! Το καπέλο είναι αυτό που μπορεί να συνδυάσει και τα δύο και αποτελεί την τάση της μόδας για τον χειμώνα του 2015-16!

Η Mελίνα Κόκκορη, δημοσιογράφος του melbeing.gr γράφει για το νέο... new entry της σεζόν και σας καλεί (τις γυναίκες ντε...) να αναδείξετε την «σοφιστικέ πλευρά» του εαυτού σας:

«Οι fashionistas του διαδικτύου,του fashion week αλλα και των πιο διάσημων περιοδικών του κόσμου,προτέινουν…καπέλα! Πρόκειται για το απόλυτο new entry της φετινής σεζόν και ίσως για το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ που μπορεί να έχει μια γυναικεία εμφάνιση.

Τα καπέλα είναι ένα από τα must have του καλοκαιριού αλλα είχαμε πολλά χρόνια να τα δούμε σε χειμερινές επιδείξεις!

Φέτος,είναι η χρονιά τους!Ένα καπέλο δεν θα δώσει μόνο έμφαση και στυλ στο look σου αλλα θα κρύψει και τα ατημέλητα μαλλιά σου όταν το χρειαστείς!Επίλεξε ένα ιδιαίτερο μάλλινο καπέλο για τις παγωμένες μέρες ή ακόμη και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Τόνισε το ανδρόγυνο στυλ σου με ένα ιταλικό καπέλο ή ανάδειξε την σοφιστικέ πλευρά του εαυτού σου με ένα ρετρό σχέδιο»!

 

Τελευταία Νέα