Έχω κι ελικόπτερο... Πάμε για ρεπορτάζ; (pics, vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Έχω κι ελικόπτερο... Πάμε για ρεπορτάζ; (pics, vids)

bet365

Δημοσιογραφία... σε άλλο επίπεδο. Ποδόσφαιρο σε άλλη διάσταση. Όνειρο... που δυστυχώς θα παραμείνει όνειρο για όλους εμάς του «σιναφιού» στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά, τα κάνει ένα ελικόπτερο... Απολαύστε το!

Είναι από τις ημέρες (προσωπικά βρίσκω... πολλές κατά τη διάρκεια κάθε αγωνιστικής περιόδου) που σκεφτόμαστε εμείς του... συναφιού, ότι κάνουμε την καλύτερη δουλειά του κόσμου, σε μια χώρα που όμως δεν ευνοεί αυτό το επάγγελμα.

Ο Τζίμι Γουάιτ είναι αυτός που ζει τη... μεγαλύτερη, αλλά από τις καλύτερες μέρες κάθε καλοκαιριού στην Αγγλία, λίγο πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και τριών κατηγοριών της Football League. Το κορυφαίο πρωτάθλημα κάνει σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο για τη σεζόν 2015-2016 και το «SkySports» γι' ακόμα μια χρονιά διεξήγαγε το μοναδικό, «92live».

Τί σημαίνει αυτό; Εύκολο να το μαντέψει κανείς... Βγάζει live συνδέσεις από ΚΑΘΕ προπονητικό κέντρο και γήπεδο ΚΑΘΕ ομάδας ΣΕ ΟΛΕΣ τις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. ΣΕ ΟΛΕΣ!

Και όσον αφορά τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (και μερικές ακόμα όπου ήταν εύκολη η μετάβαση και η... προσγείωση), αυτό γίνεται με ένα... ελικόπτερο!

Αυτό, δηλαδή, που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου, δηλαδή, στα χρώματα του «SkySports» και με την επιγραφή για το «92live». Αυτό το ελικόπτερο στο οποίο θα θέλαμε όλοι να βρεθούμε μέσα και να ετοιμαζόμαστε για την κάθε επόμενη ζωντανή σύνδεση από τις εγκαταστάσεις των μεγάλων συλλόγων και φυσικά, να κοιτάζουμε από ψηλά ολόκληρη την Αγγλία και κάθε μεγάλη της πόλης.

Το concept αυτού του μοναδικού γεγονότος που κρατάει από τις 09:00 μέχρι και τις 21:00, έχει κάθε επίσκεψη των δημοσιογράφων του δημοφιλούς ειδησεογραφικού δικτύου προγραμματισμένη με τον κάθε σύλλογο. Για συγκεκριμένη ώρα, δίχως όμως αυτό να επηρεάζει το πρόγραμμα της ομάδας, αν έχει προπόνηση, ομιλία του προπονητή, χαλάρωμα ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο «μενού».

Άλλη μορφή δημοσιογραφίας, σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Γιατί εκεί, ο τρόπος που αντιλαμβάνονται το άθλημα, ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο επαγγελματισμού, είναι πολύ διαφορετικό. Με ευγένεια, με χαμόγελο, με αυθορμητισμό που έκανε πολλά σκηνικά να μοιάζουν με... κωμωδία κατά τη διάρκεια του ολοήμερου «92live» και πάνω απ' όλα, με εκτίμηση για το επάγγελμα του δημοσιογράφου, τον οποίο πάντοτε σέβονται και ικανοποιούν το αίτημα του ρεπόρτερ και την ανάγκη για την ολοκλήρωση της δουλειάς του, προκειμένου να ευνοηθούν και οι δύο. Γιατί από τη σχέση δημοσιογράφου – ομάδας, πάντοτε βγαίνουν κερδισμένοι και οι δύο...

Το... πρωινό ήταν από νωρίς έτοιμο στο γήπεδο της Τζίλιγχαμ...

Και λίγο αργότερα, ακολούθησε κουβεντούλα και καφεδάκι με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο προπονητικό της Έβερτον.

Η Μάνσφιλντ, αποκάλυψε live on camera την πλακέτα που θα κοσμεί πλέον το γήπεδό της για την παλαιότητά του... Από το 1861 λοιπόν!

Την ίδια στιγμή, στις εγκαταστάσεις της Μπέρι, ο Τζέιμς Κούπερ είπε να... δοκιμάσει την κρυοθεραπεία με τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Φλίτκροφτ στην πισίνα.

Η Ρέντινγκ αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκάλυψη της νέας εκτός έδρας εμφάνισής της, που είναι... μωβ προς το ροζ.

Στο Άνφιλντ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Ερ, παρουσίασε ορισμένα σχέδια από τη μορφή που θα πάρει η ιστορική έδρα του συλλόγου μετά την ολοκλήρωση των βελτιωτικών έργων.

Ο Τζίμι Γουάιτ βρέθηκε στο άνδρο των Πρωταθλητών, το «Cobham», όπου και συνομίλησε με τον καλό του φίλο και ... πολύ χαλαρό τύπο, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «special one» μίλησε για τη σχέση του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τόνισε: «Την τελευταία μέρα των μεταγραφών για φέτος, θα παρακολουθώ από το σπίτι... Δεν νομίζω να κάνουμε κάτι εμείς».

Ο Ρίτσαρντ Γκρέιβς που συμμετείχε στον μαραθώνιο ενημέρωσης και παρουσίασης των τελευταίων γεγονότων στο 92live, είχε φροντίσει να... φιλέψει τα μέλη του συνεργείου που τον ακολουθούσαν.

Η Γουλβς σε μια πολύ συγκινητική κίνηση, πρόσφερε στην οικογένεια Μπρούκχαους εισιτήρια για το πρώτο ματς της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, δωρεάν επίσκεψη στο ζωολογικό πάρκο και μια διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο. Οι Γκάρι και Κέιλι Μπρούκχαυς, υποστηρικτές των «λύκων», πριν λίγο καιρό, έχασαν την μόλις έξι μηνών κορούλα από τους από πρόβλημα καρδιάς...

Με την παρουσία στο γήπεδο της Σάουθεντ, οι Φιλ Μπράουν και Ντέιβιντ Κρεγκ δοκίμασαν την ... αποτρίχωση με κερί στην πλάτη, για φιλανθρωπικό σκοπό!

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο δημοφιλής βετεράνος μποξέρ, Καρλ Φροχ... προπόνησε για λίγο τον Τζέιμι Γουόρντ σε μια μικρή επίδεξη μπροστά στην κάμερα.

Ο Ντιν Κοξ δοκίμασε να νικήσει τον Τζέιμι Βέιρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως, ο ρεπόρτερ του «SkySports» έδειξε τα... αντακλαστικά του. Λίγο αργότερα, έγραψε στο twitter: «Όποια ομάδα με θέλει, μπορεί να καλύψει τη... ρήτρα αποδέσμευσής μου από το κανάλι»!

Μια επίσκεψη και σε κουζίνα έπρεπε να γίνει... Στη Μπόλτον, το μεσημεράκι, όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για το γεύμα των παικτών.

Οι παίκτες της Μπρίστολ Σίτι, πάντως, εντυπωσιάστηκαν από το ελικότερο που προσγειώθηκε στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ομάδας και... του έριξαν μια καλύτερη ματιά.

Όσο η ώρα περνούσε, ήταν λογικό να έρχεται και η κούραση. Έτσι, ο Ντέιβιντ Κρεγκ ξεκουράστηκε λίγο με τον Μικ ΜακΚάρθι στην Ίπσουϊτς.

Η Στίβενεϊτζ, είχε ετοιμάσει cupcakes με το σήμα του «SkySports» και το «92live»!

Στη Μπρίστολ Ρόβερς, τιμήθηκε με λίγα λεπτά δημοσιότητας η μεγαλύτερη σε ηλικία οπαδός του συλλόγου! Η 100χρονη Κίτι Θορν!

Μετά το ρεπορτάζ στην Κόλτσεστερ, μπορεί να μην υπήρχε... ελικόπτερο για τους απεσταλμένους και αποχωρώντας με μηχανάκι, η μασκότ είπε να δοκιμάσει να τους πιάσει!

Για να φτάσει στο Νόριτς, πάντως, ο Τζίμι Γουάιτ χρειάστηκε εκτός από το ελικόπτερο και μια... βάρκα. «Θυσία στο βωμό του επαγγέλματος» θα σκεφτόταν...

Δίχως καν να βγάλει το σακάκι, ο Κιθ Ντάουνι έκανε κάποιες ασκήσεις υπό τις οδηγίες του Μάικ Κλεγκ στο γυμναστήριο της Σάντερλαντ.

Ο μαραθώνιος έκλεισε με το «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου ο Τζίμι Γουάιτ, εμφανώς κουρασμένος αλλά με το χαμόγελο όπως ακριβώς το είχε από το πρωί, δήλωνε πως τα πόδια του δεν θα τον βαστούσαν για πολύ ακόμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα